Σύγκριση της παλιάς και της νέας Αριστεράς

Με αφορμή τις χθεσινές τραγελαφικές καταστάσεις που είδαμε και ακούσαμε από τα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου από τους κόλπους της ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας από τους βουλευτές Δρίτσα και Βούτση και να προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο γελάει και το παρδαλό κατσίκι εν μέσω Τσικνοπέμπτης!
Θυμάμαι την εποχή της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη μέσα στη Βουλή όταν ζητούσε η τότε Κυβέρνηση όλα τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν την τρομοκρατία και τους δολοφόνους της 17 Νοέμβρη οι τότε αρχηγοί της Αριστεράς Λεωνίδας Κύρκος και Χαρίλαος Φλωράκης με χειροκρότημα τάχθηκαν μαζί με την Κυβέρνηση και καταδίκασαν την αναρχία και την εγκληματικότητα και ξέρετε γιατί; Γιατί υπήρχε Ήθος Ύφος και Ηθική σε όλες τις κομματικές παρατάξεις, αυτό που δυστυχώς δεν υπάρχει σήμερα στα ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας κόμματα της αντιπολίτευσης!
Και ακούμε την σημερινή περίοδο τόσο από τον Θοδωρή Δρίτσα μαζί με πλήθος και άλλων βουλευτών του ΣΎΡΙΖΑ να τάσσονται υπέρ του αρχιεγκληματία Κουφοντίνα και τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση πού ο γιος του υποδέχθηκε τον Κουφοντίνα στις φυλακές να λέει στην Κυβέρνηση να φροντίσει να δώσει λύσεις σ’ αυτήν την αναμπουμπούλα πού το κόμμα του ΣΎΡΙΖΑ στηρίζει και υποστηρίζει όπως δείχνει η όλη συμπεριφορά τους με θέσεις και τοποθετήσεις και με τις καθημερινές πορείες και συλλαλητήρια με φωτιές και καταστροφές που τα κάνουν όλα λίμπα για λάμπα από τα δικά τους παιδιά της αναρχίας και της εγκληματικότητας!
Δηλαδή τι θέλετε ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας κόμματα να μας κυβερνούν οι αλήτες και τα κατακάθια της κοινωνίας πού όπως ακούστηκε έξω από το Σύνταγμα να φωνάζουν ότι όταν πάρουν την εξουσία και γίνουν Κυβέρνηση θα ονομάσουν την πλατεία από Συντάγματος σε Κουφοντίνα;
Δυστυχώς η πολιτική συμπεριφορά σας έχει πάρει την κατρακύλα και βρίσκεται στο χείλος του βόθρου της βρωμιάς και των λυμάτων και ότι αποπνέει εύοσμο και δύσοσμο!
Εύχομαι να βάλετε μυαλό και να αλλάξετε ρώτα και κατεύθυνση πολιτικής συμπεριφοράς γιατί σας βλέπω στο μέλλον στον πάτο του βόθρου!
Καλά ξεμπερδέματα από την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που θα σας βάλει στο χρονοντούλαπο της βρώμικης ιστορίας!
Καλημέρα Ελλάδα Καλημέρα Πατρίδα μας Εύχομαι υπομονή και επιμονή και θα ‘ρθεί πάλι άσπρη μέρα με Αισιοδοξία!
Χίος, 5 Φεβρουαρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.