Τα εύσημα στην Πολιτική Προστασία

Είναι οι αφανείς ήρωες. Εκείνοι που  τέσσερις ημέρες τώρα εργάζονται νυχθημερόν για να συντονίσουν με επιτυχία το έργο της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας. Δίχως ωράρια και επιδεικνύοντας υπερβάλλων ζήλο κατόρθωσαν να κρατήσουν το επαρχιακό οδικό δίκτυο καθαρό, συνεργάστηκαν άψογα με δήμο Χίου,  εθελοντικές ομάδες  και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς καταφέρνοντας  η Barbara   να μην μας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

Τα εύσημα λοιπόν σε όλους τους υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας(στη φωτο διακρίνονται ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας  της Περιφέρειας Γ. Κουντουριάδης και ο Σ. Ζενιώδης) που δεν τους αρέσει να φωτογραφίζονται επί τω έργο αλλά ας με συγχωρέσουν δεν άντεξα να μην τους βάλω. Εδώ κατακλύστηκε το διαδίκτυο από φωτογραφίες πολιτικών που «συντονίζουν» και “ελέγχουν “την κατάσταση με την κακοκαιρία στο νησί. Τους καθ’ ύλην αρμόδιους δεν θα έβαζα;

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.