Τα νέα «διαμάντια» του Ηρακλή Θυμιανών

Ο Ηρακλής Θυμιανών, μετά την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Κακούσιο, τον Νίκο Αφεντή και τον Θοδωρή Γεωργιάδη, ανακοίνωσε τις παρακάτω μεταγραφές:

Την απόκτηση του ΛΕΟ ΜΕΣΙΤΙ και του ΑΝΤΩΝΗ ΦΛΑΜΟΥ, δύο από τους κυριότερους συντελεστές που οδήγησαν την ομάδα του ΑΓΙΑΞ ΧΙΟΥ, υπό τις οδηγίες του Γ. ΚΑΚΟΥΣΙΟΥ, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ16 , με μεγάλη συμμετοχή και στο πρωτάθλημα Α τοπικού Χίου.

Την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Δημητρίου, ο οποίος είναι  φοιτητής στο νησί μας ενώ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις ομάδες «Αετός Κορυδαλλού» και «Κύπρος Κορυδαλλού» καθώς και στις ακαδημίες «Arsenal soccer schools» και «Ajax Renti».

Τέλος, ο Ηρακλής Θυμιανών καλωσόρισε στην οικογένειά του, τον νεαρό ταλαντούχο τερματοφύλακα Νίκο Νομικό! Ο Νίκος αγωνίστηκε πέρσι στις ακαδημίες (Κ16) του Άγιαξ Χίου, υπό τις οδηγίες του Γ. Κακούσιου, έχοντας τεράστια συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αποκρούοντας δυο πέναλτι στον τελικό !

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.