Τα ονόματα των επιλεχθέντων για εργασία στο ΜΚΔΗΦ ΠΣΑμεΑ «Η ΓΕΦΥΡΑ». Η θέση Εργοθεραπευτή και εν ελλείψει Λογοθεραπευτή επαναπροκηρύσεται

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία ανακοινώνει ότι η τελική επιλογή εργαζομένων, στην πράξη «Λειτουργία Μικτού Κέντρου Διημέρευσης ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. Η ΓΕΦΥΡΑ του Π.Σ.Α.μεΑ., με κωδικό ΟΠΣ 5086731, διαμορφώθηκε ως εξής:

Σημειώνουμε ότι η θέση Εργοθεραπευτή και εν ελλείψει Λογοθεραπευτή, με κωδικό αριθμό 02, δεν έχει καλυφθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη η επαναπροκήρυξη. Αιτήσεις μέχρι και τις 23/9/2021.
Επίσης ο ΠΣΑμεΑ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε και η διαδικασία επιλογής ωφελουμένων του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Α.μεΑ. «Η Γέφυρα» του Π.Σ.Α.μεΑ., μετά την επικύρωση από το Δ.Σ. των πρακτικών της Επιτροπής Εξέτασης των αιτήσεων και Επιλογής Συμμετεχόντων (Α.μεΑ.) στην πράξη «Λειτουργία Μικτού Κέντρου Διημέρευσης ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. Η ΓΕΦΥΡΑ, με κωδικό ΟΠΣ 5086731. Η Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη τα δικαιολογητικά που κατατέθηκαν σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης, έδωσε τη μοριοδότηση, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη. Κατόπιν αυτών η επιλογή των Ωφελουμένων, με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους, διαμορφώθηκε ως εξής:

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
ΣΟΦΙΑ ΜΙΧΑΛΑ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.