Τηλέφωνα Διευρυμένου Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ενημερώνουμε ακόμα μία φορά εκ μέρους του Τμήματος Πρόνοιας της Δ/νσης  Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Χίου για τη διευρυμένη λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι plus» με το οποίο ο Δήμος Χίου στηρίζει τους πολίτες, προτρέποντάς τους, συγχρόνως να παραμένουν στο σπίτι τους καθ’όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των μέτρων πρόληψης έναντι του κορονοϊού.

Ακολούθως, υπενθυμίζουμε τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τις αρμόδιες προνοιακές δομές που λειτουργούν καθημερινά, παρέχοντας πολλαπλή στήριξη στους πολίτες.

«Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι plus», τηλέφωνο 2271350050

Γραμμές Ψυχολογικής Υποστήριξης: 2271350053 & 2271350057. Να σημειωθεί ότι σε συνεργασία με το Σύλλογο Ψυχολόγων Χίου προσφέρεται επιπλέον στήριξη σε άτομα με αυτισμό καθώς και στις οικογένειές τους.

Τέλος, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Χίου προσφέρει  στο τηλέφωνο 2271350040 στήριξη  σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.