Το μήνυμα του Δημάρχου Χίου για την Πρωτοχρονιά -Χρόνια πολλά, ευτυχισμένο το 2022!

 

Ένας δύσκολος χρόνος για όλον τον κόσμο φτάνει στο τέλος του. Λίγο πριν τον διαδεχθεί ο νέος, ο απολογισμός δικαιώνει τον προσπάθειά μας για τη συνεχή αναβάθμιση της Χίου μας. Παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας προχωράμε αποφασιστικά και δυναμικά, δημιουργώντας ένα Δήμο ισχυρό, σύγχρονο και παραγωγικό προς όφελος των δημοτών μας για το παρόν και το μέλλον. Η δικαίωση του αγώνα μας αποτυπώνεται στα χαμόγελα των συμπολιτών, μικρών και μεγάλων. Οι άνθρωποι μας και ο τόπος μας είναι η πηγή της έμπνευσής μας και ο πυρήνας κάθε μας προσπάθειας.

Με αυτές τις σκέψεις θέλω από καρδιάς να απευθυνθώ προς όλες και όλους, τις Χιώτισσες και τους Χιώτες, εκφράζοντας θερμές ευχές για την έλευση του νέου έτους. Υγεία, ευτυχία, αγάπη για το συνάνθρωπο, ελπίδα, έμπνευση και δημιουργικότητα. Η αισιοδοξία, ως βασικό μας γνώρισμα να συντροφεύει τους οραματισμούς μας. Το φως να απομακρύνει το σκοτάδι και η γαλήνη να κυριαρχεί στο μυαλό και την ψυχή μας.

Από τη σκέψη μας φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ξενιτεμένοι μας, οι ναυτικοί μας και όλοι εκείνοι που μπορεί να λείπουν από το νησί αλλά δεν παύουν να είναι κοντά μας.

Από καρδιάς ευχές προς όλους! Στις ένοπλες δυνάμεις μας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει το δικό του αγώνα με την πανδημία, σε όλες και όλους, τις Χιώτισσες και τους Χιώτες όπου γης!

 

Χρόνια πολλά, ευτυχισμένο το 2022!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.