Ανακοίνωση του Σωματείου Συνταξιούχων στον ΕΦΚΑ για το Θόλος

 

 

Το Σωματείο συνταξιούχων στον ΕΦΚΑ ,ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της επιτροπής των αιρετών και κατοίκων  της Χίου,καλεί τους συνταξιούχους να δώσουν την απάντησή τους,παρόντες στα καλέσματα της επιτροπής ,-με μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας –ενάντια στην δημιουργία του νησιού σε φυλακή κατατρεγμένων των πολέμων και επεμβάσεων για τα οικονομικά συμφέροντα της Ε.Ε και των Η.Π.Α στην περιοχή του Θόλους.

Οι φιλοδοξίες της κυβέρνησης με τον Χιώτη υπουργό της ,να μετατρέψουν  το νησί σε αποθήκη ψυχών όσων γλύτωσαν από την φωτιά των πολέμων και τη φουρτουνιασμένη θάλασσα ,με τους κατοίκους δεσμοφύλακες ,θα πέσουν στο κενό,εκτελώντας εντολές της Ε.Ε ,στερώντας τους το δικαίωμα στη ζωή.

Δεν αξίζει στον πολιτισμό και την ιστορία της Χίου μια τέτοια αντιμετώπιση.Δεν θα γίνουμε δεσμοφύλακες κατατρεγμένων προσφύγων και μεταναστών.Δεν θα ανεχτούμε παιδικές ψυχές να αντικρύζουν το σύρμα.Δεν θα επιτρέψουμε να αλλάξει η φυσιογνωμία του τόπου μας ,η φιλοξενία σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες.Δεν ανεχόμαστε το ψέμα τους,το δικαίωμα στη ζωή ανήκει σε όλους.

ΤΟ Δ.Σ

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.