ΧΙΩΤΙΣΣΕΣ και ΧΙΩΤΕΣ Αφυπνιστείτε και Αναλογιστείτε

ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτέλους ΧΙΩΤΙΣΣΕΣ και ΧΙΩΤΕΣ και κάνετε μία ανασκόπηση και διερεύνηση ποιοι είναι αυτοί, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στα προεδρεία όλων των συνδικαλιστικών οργανώσεων και επαγγελματικών σωματείων και θα συνειδητοποιήσετε ποιοι είναι οι λεγόμενοι Νταβατζήδες πού αυτοδιόριστοι λύνουν και δένουν μες την κοινωνία και όλες τις δημοσιοϋπαλληλικού κατεστημένου θέσεις και υπηρεσίες αιρετών και μη…
Ας πάρουμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις μία προς μία ΕΛΜΕ, ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ, ΣΕΣΝΟΧ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑ ακόμα και στο Εργατικό κέντρο και τα εργατοϋπαλληλικά σωματεία της Χίου θα δούμε ότι υπάρχουν 15 -20 κηφήνες του ΚΚΕ και της ακροαριστερόστροφης κομματικής κουλτούρας και νομενκλατούρας και αλά καρτ ορισμένες φορές συμμετέχουν και ακροδεξιόστροφης νομενκλατούρας εξαφτέρυγα και συγκροτούν ένα πυρήνα αντιεξουσιαστών και δημιουργούν αναμπουμπούλα σε ότι καλό πρόκειται να γίνει για την ανασυγκρότηση και ανάπτυξη του τόπου μας!
Μία χαρτογράφηση αν κάνουμε βλέπουμε ότι στα διοικητικά συμβούλια συμμετέχουν τα ίδια πρόσωπα με εναλλάξ θέσεις στα προεδρεία και τα μέλη των συμβουλίων.
Βέβαια ακολουθούν και ορισμένοι ανεγκέφαλοι αιρετοί μόνο και μόνο από αντίδραση επειδή βλέπουν ότι σε επόμενες εκλογές δεν θα βρούνε μέσα στις κάλπες ούτε την δική τους ψήφο μετά από την πολιτική αντιπαράθεση μέχρι σήμερα εις βάρος του κοινωνικού συνόλου της Χίου.
Είναι όλοι αυτοί οι Ακροαριστερόστροφοι που βγάζουν καντήλες στο σώμα τους όταν βλέπουν και ακούν για ιδιωτική πρωτοβουλία και ανάπτυξη του τόπου μας με έργα για το καλό και την εξυπηρέτηση και ανακούφιση των πολιτών.
Η ιδεολογία τους από πολλές δεκαετίες τους παρακινεί και τους παροτρύνει στην Κολεκτίβα του άλλοτε Σοβιετικού κατεστημένου με τα κοινόβια του κομμουνιστικού ιδεαλισμού.
Το βλέπουμε καθημερινά μέσα στο Εθνικό Κοινοβούλιο τι θέσεις και απόψεις προβάλουν για όλα τα Εθνικά μας θέματα και πάντοτε ψηφίζουν ΠΑΡΩΝ ή ΌΧΙ και για απλά θέματα που έχουν σχέση με την βελτίωση της στήριξης των ευάλωτων πολιτών μόνο και μόνο για να πάνε κόντρα στην όποια Κυβέρνηση έχουμε!
Ακούμε και βλέπουμε τις τελευταίες μέρες από δημοσιεύματα στα ΜΜΕ και στο Διαδίκτυο ότι είναι αρνητικοί ακόμη και για μελλοντικό έργο για την παράκαμψη του Βροντάδου και το Αίπος γιατί; Άκουσον άκουσον δεν θέλουν να ξοδέψει το κράτος περισσότερα εκατομμύρια για ένα σπουδαίο έργο πού θα ανακουφίσει τόσο την πόλη του Βροντάδου από το συγκοινωνιακό μποτιλιάρισμα και θα διευκολύνει στην ταχύτερη πρόσβαση των Βορειοχώρων στην πόλη της Χίου για κάθε ανάγκη.
Όταν τόσα χρόνια ζουν εις βάρος του Ελληνικού κράτους από τις θέσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων και έχουν μειωμένο ωράριο εργασίας σε όποια δημόσια θέση υπηρετούν τώρα τους μάρανε ο καημός για την Σπατάλη του δημοσίου χρήματος.
Δεν θέλω να σχολιάσω άλλο το θέμα του Θόλου για να μην γίνω και εγώ γραφικός σαν κι αυτούς όλους τους ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ του Συντάγματος κοινώς Νταβατζήδες της Χίου!
Εύχομαι να επικρατήσει η λογική και να μην έχουμε παρατράγουδα και αντιξοότητες με γενικευμένη αναμπουμπούλα για να μην θρηνήσουμε θύματα.
Τελευταία μέρα του 2021 πού να φύγει και να μην ξαναγυρίσει γιατί μας ταλαιπώρησε όλη την υφήλιο με δραματικές καταστάσεις και θανάτους!
Καλή Χρονιά με Υγεία και Χαρά σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα σε όλες και όλους τους Έλληνες απανταχού γης!
Καλό ξημέρωμα Ελληνίδες και Έλληνες!
Χίος 31 Δεκεμβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.