Το σιδηρούν προσωπείο της ΕΛ.ΑΣ. επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝΕ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ! Τη θυμάται κανείς;
Ανεβοκατέβαινε τα σκαλιά του δημαρχείο Χίου, επί θητείας Εμ. Βουρνού, και, ως «φορέας της λογικής», προσπαθούσε να μας πείσει για τη χρησιμότητα των δομών στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.
Σήμερα, ως απόστρατος πια αξιωματικός, μας προειδοποιεί ότι στο μεταναστευτικό τα δύσκολα έρχονται! Χωρίς την παραμικρή διάθεση αυτοκριτικής, η κ. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη ισχυρίζεται ότι είναι λάθος να φτιάχνουμε στα σύνορα με την Τουρκία τέτοιου είδους δομές.
«Το μήνυμα είναι εντελώς λάθος», υποστηρίζει σήμερα.
Γιατί έχει σημασία σήμερα η «στροφή» της κ. Τσιριγώτη. Για να ανοίξει τα μάτια σε όλους μας, ότι ακόμα και κορυφαίοι ένστολοι … αλλάζουν την πλάκα ανάλογα με τις υπηρεσιακές προσδοκίες τους. Βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία; Παπαγαλίζουν την κυβερνητική προπαγάνδα. Αποστρατεύονται; Ανοίγουν τα μάτια τους και βλέπουν τα αυτονόητα.
Η στροφή της κ. Τσιριγώτη πρέπει να διδάξει τουλάχιστον όσους την συναναστράφηκαν. Να αντιληφθούν, επιτέλους, οριστικά και αμετάκλητα, ποιους και πότε εμπιστεύονται στις επαφές τους. Στο τέλος της ημέρας, μόλις ο καθένας χάσει το ατομικό συμφέρον του από το μεταναστευτικό ζήτημα, καταλήγει: δεν μπορούμε να φτιάχνουμε τέτοιες δομές στα σύνορα με την Τουρκία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.