Υπογεννητικότητα: ΓΕΝΝΑΤΕ γιατί δυστυχώς ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ

 

Υπογεννητικότητα!!! ΓΕΝΝΑΤΕ γιατί δυστυχώς ΧΑΝΌΜΑΣΤΕ!!!…

Στις 12 Οκτωβρίου του 1989 ακριβώς πριν από 30 χρόνια στο ΧΙΑΚΟ ΛΑΟ ο Έγκριτος Κλινικάρχης Μαιευτήρας γυναικολόγος Γιάννης Αργυρούδης κτυπούσε την Καμπάνα για το τεράστιο πρόβλημα της υπογεννητικότητας που μάστιζε από τα χρόνια εκείνα όλη την Ελλάδα και πρωτίστως την γενέτειρα μας τον τόπο μας την Χίο !!!

Τεράστιες διαστάσεις Εθνικές Δημογραφικές και ύπαρξης του Ελληνικού λαού πάνω σ’ αυτήν την ευλογημένη γη που εμείς προσπαθούμε με κάθε τρόπο να την αφανίσουμε και να την παραδώσουμε στους χαχόλους πού πολύ την λιγουρεύονται και προσπαθούν με κάθε τρόπο εμμέσως η με έργα με δολοπλοκίες και αγοραπωλησίες ακινήτων και γενικώς εκτάσεων της γης μας!!!

Στο τέλος θα μείνουμε ξεβράκωτοι χωρίς ούτε ένα κεραμίδι να σκεπάσουμε τα κεφάλια μας!!! Παίρνω λοιπόν την πάσα από το εμπεριστατωμένο με πολλά στοιχεία και αριθμούς γεννήσεων άρθρο τού φίλου μου από πολύ παλιά Κλινικάρχη Μαιευτήρα Χειρούργου Γυναικολόγου Γιάννη Αργυρούδη και κρούω και εγώ με την σειρά μου τους κινδύνους που πολύ γρήγορα μας πλησιάζουν λόγω της υπογεννητικότητας!!!

Γι’ αυτό να παντρεύεστε να κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι και να κάνετε παιδιά!!! Τα παιδιά δεν γίνονται ούτε με τα λάπτοπ ούτε με τα iPad ούτε με τό Facebook και διαδικτυακά!!! Ο τρόπος είναι παλιός και γνωστός μόνο λίγη θέληση υπευθυνότητα και προσπάθεια χρειάζεται!!!

Διαβάστε με προσοχή το άρθρο τής εφημερίδος!!! 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Ο έγκριτος Κλινικάρχης Μαιευτήρας γυναικολόγος Γ. Αργυρούδης στις 12 Οκτωβρίου του 1989 πριν από 30 χρόνια κτυπούσε την Καμπάνα και έγραψε στο άρθρο του. ΓΕΝΝΑΤΕ Γιατί ΧΑΝΌΜΑΣΤΕ !!! Σας το παραθέτω να το διαβάσετε τί έγραψε τότε για την υπογεννητικότητα !!! Έχω πολύ πλούσιο παλαιό αρχείο και μπορώ να παρουσιάζω γεγονότα του παρελθόντος!!! ΞΥΠΝΉΣΤΕ γιατί δυστυχώς Χανόμαστε σαν ΕΘΝΟΣ!!!
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Χίος 3 Ιουλίου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.