Φάρος Βαρβασίου Χίου, ΟΕΑ Θεσσαλονίκης και Ίφιτος Πατρών οι Τοπικοί Κυπελλούχοι ανδρών 2022-2023 στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Μέρος της πολύ έντονης αγωνιστικής δραστηριότητας του Σαββατοκύριακου 18-19/03 στην επιτραπέζια αντισφαίριση αποτέλεσαν τα φάιναλ φορ του Τοπικού Κυπέλλου. Διεξήχθησαν την Κυριακή σε τρεις περιοχές της χώρας και αφορούσαν μόνο τους άνδρες. Μέσα από αυτή τη διαδικασία προέκυψαν οι Τοπικοί Κυπελλούχοι στη Βόρεια Ελλάδα, τη Δυτική Ελλάδα/Πελοπόννησο και τη Λοιπή Χώρα, όπως και προκρίσεις για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στη Θεσσαλονίκη αναδείχτηκε Κυπελλούχος Βόρειας Ελλάδας ο τοπικός ΟΕΑ, στην Πάτρα πήρε τον αντίστοιχο τίτλο για τη Δυτική Ελλάδα/Πελοπόννησο ο τοπικός Ίφιτος και στη Χίο για τη Λοιπή Χώρα ο Φάρος Βαρβασίου Χίου.

Απομένει το φάιναλ φορ για το Τοπικό Κύπελλο Αττικής (τη μοναδική περιοχή, που περιλαμβάνει και ομάδες γυναικών), το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 29 και 30 Απριλίου 2023.

Με μια έντονη συναισθηματικά ανακοίνωση αντέδρασε το Δ.Σ. του Φάρου:

Στο τοπικό κύπελλο ανδρών Χίου 1η θέση η ομάδα του Φάρου Βαρβασίου με τους αθλητές: Μακκά Κώστα, Παπαφίγκο Βαγγέλη, Ραπτόπουλο Γιώργο και Σιταρά Δημήτρη- όλοι έδωσαν ψυχή σήμερα!

Ο Σιταράς και ο Ραπτόπουλος έφεραν την νίκη στο τελευταίο ματς, παίζοντας ένα καταπληκτικό 2πλο αγώνα και χαρίζοντας συγκίνηση στους λάτρεις του αθλήματος! Στα ουράνια η Έφορος Μαρία Ραπτοπούλου, η οποία είχε και χρέη φωτογράφου. Ο Παναγιώτης Ραπτόπουλος εμφανώς συγκινημένος καμάρωνε φίλους, τα παιδιά του και τον ανιψιό του, εμψύχωνε και τέλος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Κώστας Μακκάς, άρχοντας σε όλα του! Και ένα κορίτσι χρυσό – η Αλεξάνδρα Σεζένια πίσω από τα δάκρυα χαράς και υπερηφάνειας μας!

 Σας ευχαριστούμε για τη χαρά που μας δώσατε! Και εις ανώτερα!

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.