ΦΟΥΣΚΑ και Άνθρακας το Πολεμικό Ναυτικό και οι Αξιωματικοί της Ρωσίας!!!

 

Τελικά μετά πενήντα και πλέον μέρες από την εισβολή στην Ουκρανία αποδεικνύεται ότι το έμψυχο ανθρώπινο σώμα του στρατού της Ρωσίας είναι για γέλια και για κλάματα !!!
Χιλιάδες Ενόπλων Δυνάμεων και οπλικών συστημάτων πλοήγησης από πυραύλους μέχρι τεθωρακισμένα άρματα μάχης και πολεμικά πλοία αποδεικνύεται ότι είναι για τον γάμο του ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗ και δεν μπορούν να επιβληθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας που με σθένος υπερασπίζονται τα πάτρια χώματα τους.
Δυστυχώς η διεθνής κοινότητα έχει υπερεκτιμήσει τις στρατιωτικές Δυνάμεις του Σχιζοφρενούς ΠΟΥΤΙΝ του εγκληματία Δικτάτορα εισβολέα και σφαγέα άμαχου πληθυσμού που επιδιώκει την γενοκτονία 45 εκατομμυρίων Ουκρανών πολιτών και την καταστροφή πόλεων και χωριών!
Φαίνεται ολοφάνερα ότι ο Σχιζοφρενής ΠΟΥΤΙΝ με τον φόβο πυρηνικού πολέμου προσπάθησε από την αρχή να τρομοκρατήσει την διεθνή κοινότητα για να σταματήσει την βοήθεια της προς τα θύματα πολέμου και τους πρόσφυγες της Ουκρανίας!
Βλέπουμε καθημερινά την κτηνωδία των Ρώσων στρατιωτών στον άμαχο πληθυσμό γυναίκες και παιδιά, με βιασμούς και εν ψυχρώ εκτελέσεις!
Επίσης Βλέπουμε ενωμένους όλους τους Ουκρανούς να υπερασπίζονται την πατρίδα τους.
Εδώ και πενήντα μέρες το μόνο που έχει πετύχει ο Σχιζοφρενής είναι από μακριά με πυραύλους να κτυπά αμάχους και να γκρεμίζονται κτίρια πολιτιστικής κληρονομιάς και απείρου κάλους νεοκλασικών μνημείων καθώς και Νοσοκομείων και βιομηχανίες παντός είδους.
Και τέλος χθες Είδαμε την βύθιση της Ναυαρχίδας του Ρωσικού στόλου από ενέργειες του Ουκρανικού στρατού με αποτέλεσμα έξι πολεμικά πλοία της Ρωσίας να απομακρύνονται από την Μαύρη θάλασσα γιατί φάνηκε η ανικανότητα των Ρώσων Αξιωματικών του πολεμικού ναυτικού με αποτέλεσμα ο ΠΟΥΤΙΝ να προσπαθεί με ψέματα να πείσει την διεθνή κοινότητα ότι πήρε φωτιά από έκρηξη πυρομαχικών για να μην φανεί η γύμνια και η ανικανότητα του Ρωσικού στρατού!
ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ απανταχού γης μεγάλοι και ισχυροί του κόσμου και ξεκαθαρίστε την υφήλιο από τον εγκληματία πολέμου Δικτάτορα εισβολέα ΠΟΥΤΙΝ σε μία Δημοκρατική χώρα που ήθελε να αλλάξει την πορεία της προς την ελευθερία της ζωής του λαού της.
Τελικά αποδεικνύεται πλέον ΦΟΥΣΚΑ και Άνθρακας οι στρατιωτικές Δυνάμεις του Σχιζοφρενούς ΠΟΥΤΙΝ!
Καλημέρα Φιλαράκια μου Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης και εύχομαι Ειρήνη και Αισιοδοξία!
Χίος 15 Απριλίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.