Χανιά: Εργάτης ζήτησε από τον εργοδότη τα λεφτά του και αυτός τον ξυλοκόπησε

 

Άγρια ξυλοκοπήθηκε, όπως καταγγέλλει, ένας εργάτης από τον εργοδότη του στην Κρήτη επειδή ζήτησε να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα του.

Το περιστατικό συνέβη στην Κίσσαμο Χανίων όταν το βράδυ της Τρίτης (7/6) ένας άνδρας ζήτησε από τον εργοδότη του να του δώσει τα χρήματα που του όφειλε, με τον τελευταίο όμως να αρνείται.

Όταν πλέον διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να πάρει τα λεφτά του, τον ενημέρωσε πως θα πήγαινε στην αστυνομία. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα parakritika.gr, οι δυο τους χωρίστηκαν με τον εργάτη να κατευθύνεται προς το αστυνομικό τμήμα Κισσάμου. Ωστόσο, ενώ πήγαινε στην αστυνομία, ο εργοδότης του τον εντόπισε στο δρόμο και κρατώντας -όπως καταγγέλλει ο εργάτης- μια αλυσίδα άρχισε να τον χτυπά.

Ο εργοδότης τον χτύπησε άσχημα στο κεφάλι, ενώ ο άτυχος άνδρας κατάφερε να του ξεφύγει και έτρεξε στην αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί τον αντίκρισαν μέσα στα αίματα, τον μετέφεραν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο δράστης αναζητήθηκε και τελικά συνελήφθη την Τετάρτη, με την υπόθεση να παίρνει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης.
 Πηγή: kathimerini.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.