ΧΙΟΣ: Επαγγελματίας Οπλίτης στην φάκα του Λιμενικού με την άφιξη του στο Νησί

 

 

 

Βαριά καμπάνα για 21χρονο επαγγελματία οπλίτη στη Χίο;

Έπειτα από έρευνα, στην κατοχή του νεαρού άνδρα βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, της οποίες είχε κρύψει σε δοχείο γιαουρτιού.

Στη σύλληψη ενός 21χρονου προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, καθώς και στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, για παράβαση του νόμου  «περί εξαρτησιογόνων ουσιών».

Ειδικότερα, σε έρευνα που διενεργήθηκε, στην κατοχή του νεαρού άνδρα βρέθηκαν:
– Μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους ενενήντα δύο γραμμαρίων και οκτώ δεκάτων του γραμμαρίου (92,8 γρ.),

– Μια νάιλον συσκευασία που περιείχε κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) συνολικού μικτού βάρους πενήντα οκτώ γραμμαρίων και δύο δεκάτων του γραμμαρίου (58,2 γρ.) και

– Τέσσερα φιξάκια με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων και επτά δεκάτων του γραμμαρίου (4,7 γρ.).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα και πρόκειται να αποσταλούν στη χημική Υπηρεσία Χίου για εξέταση.

Την Τρίτη θα οδηγηθεί στον Ανακριτή.

 

narkotika-syllipsi-xios

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.