Ως νέος Εθνάρχης αφύπνησε την Ευρώπη από τον λήθαργο της μουροχαβλοσύνης!!!

Το καύχημα, το καμάρι, ο νέος μεγάλος Ηγέτης της Ελλάδας ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης ως ανατέλλων νέος Εθνάρχης της σύγχρονης Ελλάδας με τις πράξεις και τις καθημερινές ενέργειες του επιτέλους αφύπνησε και ξύπνησε την Ευρώπη από τον λήθαργο της μουροχαβλοσύνης.

Εάν ξεκινήσουμε από την αρχή της καριέρας του στα ηνία του Ελληνικού κράτους τον Ιούλιο του 2019 με την δημιουργία της Νέας Κυβέρνησης του ,της πολυδιάστατης με αξιόλογους και με γνώσεις υπουργούς του, από διαφορετικούς κομματικούς χώρους, στελέχη με εμπειρία και γνώσεις του κάθε αντικειμένου, όλοι μας βρεθήκαμε προ εκπλήξεων το πώς και το γιατί τοποθέτησε όλους αυτούς τους ξένους προς την οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας.

Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν από την ίδια μέρα με τα καιρικά φαινόμενα στην βόρεια Ελλάδα και την άμεση λήψη αποφάσεων.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στον Έβρο με την επεκτατική εισβολή του Σουλτάνου με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες στα σύνορα για να προκαλέσει αναμπουμπούλα και εκβιασμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί επί πολλά χρόνια άρμεγε τον κουρβανά του ταμείου της με την χρησιμοποίηση και την απειλή ότι θα στείλει εκατομμύρια λαθρομετανάστες και θα πλημμυρίσει όλα τα κράτη της Ευρώπης.

Η αντίσταση του Μητσοτάκη και η συσπείρωση της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ άρχισαν να διαφαίνονται στον ορίζοντα, ότι δηλαδή βρέθηκε ο κατάλληλος Ηγέτης να αφυπνίσει και να βγάλει από τον λήθαργο της μουροχαβλοσύνης τους ηγέτες όλων των κρατών της Ευρώπης.

Και βλέπουμε διαχρονικά ότι η Ευρώπη άρχισε ομαδικά σε όλους τους τομείς να ενεργεί και να πράττει ως ένα σώμα ως μία μεγάλη δύναμη.

Όλες οι ιδέες και οι πρωτοβουλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκουν εύφορο έδαφος και ο σπόρος των νέων ιδεών για την πραγματοποίηση μιάς πραγματικά ενωμένης Ευρώπης σε όλους τους τομείς όπως έγινε με την Πανδημία, λίγο αργότερα με την δημιουργία ταμείων στήριξης και ανάπτυξης για την αντιμετώπιση των πολιτών της Ευρώπης.

Συνεχίζει με την συμπαράσταση του Γάλλου προέδρου Εμμανουήλ Μακρόν να μπαίνει σχέδιο για την οργάνωση αμυντικού στρατού της Ενωμένης Ευρώπης γιατί δυστυχώς το ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ είναι ανίκανοι να αναλάβουν πρωτοβουλία και να επιβάλλουν την τάξη στην διεθνή κοινότητα.

Οργάνωσε διεθνείς συμφωνίες με όλα τα κράτη της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής καθώς επίσης ενίσχυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας με σύγχρονους εξοπλισμούς και θέτοντας ομπρέλα ασφαλείας του Ελλαδικού χώρου τόσο από την Γαλλία όσο και τις ΗΠΑ με την επέκταση των βάσεων σε πολλά σημεία της χώρας ενισχύοντας την αμυντική θωράκιση της Ελλάδας μας.

Βλέπουμε την οριοθέτηση ΑΟΖ με Αίγυπτο και Ιταλία συνέχιση της οργάνωσης αγωγών για την παροχή υδρογοναθράκων και λοιπών στοιχείων καυσίμων και γενικώς ενέργειας με εταιρείες επενδυτές από κράτη της περιοχής και ΗΠΑ.

Έχει πετύχει με προσωπικές του πρωτοβουλίες τα διάφορα διαδικαστικά με πιστοποιητικά και λοιπά έγγραφα για την διακίνηση και ελευθερία μετακίνηση των πολιτών όλου του κόσμου.

Υιοθετεί η Ευρώπη το πλαφόν και την ενίσχυση των καυσίμων και της ηλεκτρικής ενέργειας για την ανακούφιση των πολιτών.

Βλέπουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην σωστή μεριά της ιστορίας με την άμεση βοήθεια προς την Ουκρανία μαζί με τα περισσότερα κράτη της Ευρώπης και επιτέλους Βλέπουμε ενωμένους και εν εγρηγόρσει, με ταχύτατους ρυθμούς να λαμβάνει γρήγορες αποφάσεις και ενέργειες για την ανασυγκρότηση και την αντιμετώπιση του νέου Δικτάτορα και Σχιζοφρενή εγκληματία πολέμου που σπέρνει τον όλεθρο και την καταστροφή με χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες στην Ουκρανία με αθώα θύματα παιδιά, γυναίκες, γέροντες και γριούλες και καταστρέφει και ισοπεδώνει πολιτείες και χωριά από πολυκατοικίες μέχρι ιστορικά κτήρια πολιτιστικής κληρονομιάς και απείρου κάλους νεοκλασικών μνημείων πού πολλά από όλα αυτά τα έχουν κτίσει Έλληνες της παλιάς καλής εποχής πού διέπρεψε ο Ελληνισμός ανά την υφήλιο.

Ας ευχηθούμε σύντομα να βρεθεί λύση και να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία που σπέρνει τον όλεθρο και την Καταχνιά με εκατομμύρια πρόσφυγες και άστεγους αθώους πολίτες της Ουκρανίας.

Καλημέρα Φιλαράκια μου Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης με Υγεία και Χαρά..Ειρήνη και Αισιοδοξία.

Και μην ξεχνάμε την Ελληνική Παλιγγενεσία και την αποτίναξη του ζυγού το 1821 πού ξεκίνησε στις 25 Μαρτίου με την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου σε δύο μέρες και να υψώσουμε όλοι στα σπίτια μας την Ελληνική Σημαία.

 

Χίος, 23 Μαρτίου 2022

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.