Όταν μιλούν οι ήρωες και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου!

Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι ήρωες της Υγείας απανταχού της υφηλίου!

Σήμερα το πρωί στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ άκουσα με δέος την έκκληση του Διευθυντή της ΜΕΘ του Νοσοκομείου του “Παπανικολάου ” κυρίου Νικολάου Καπραβέλου και κυριολεκτικά με έπιασε πανικός και Ανατριχίλα όταν κάθε μισή ώρα έχουμε και ένα θάνατο από την πανδημία του Κορωνοϊού!
Έκανε με υπευθυνότητα και σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή έκκληση, για να ακολουθήσουμε όλοι μας τις οδηγίες της πολιτείας και της Επιστημονικής κοινότητας να φορούμε μόνιμα μάσκες και να αποφεύγονται οι συγκεντρώσεις και ο  συνωστισμός για την σωτηρία μας.
 Δυστυχώς σήμερα είδαμε στις μεγάλες πόλεις το ακατανόητο από πολιτικούς φορείς και συνδικαλιστικές οργανώσεις στην επέτειο του Πολυτεχνείου με όλα τα επακόλουθα και επεισόδια ως συνήθως κάθε χρόνο παρά τις απαγορεύσεις της πολιτείας.
Ας όψονται οι υπεύθυνοι πολιτικάντηδες για την αναμπουμπούλα που προκάλεσαν!
       ——————————-
Άξια Συγχαρητηρίων επίσης και επαίνων είναι και η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Χίου κυρία Ελένη Κανταράκη που με μεγάλη ευγλωττία και επιχειρήματα δίνει οδηγίες και συμβουλές αντιμετώπισης της πανδημίας του Κορωνοϊού!
Μας διαβεβαιώνει να κοιμόμαστε ήσυχοι έφ όσον φυσικά εφαρμόζονται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας απ’ όλους μας.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα ηνία της Διοίκησης του Νοσοκομείου Χίου βρίσκονται σε τέτοια στιβαρά χέρια και Μυαλά με όλη την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει για όλες τις λειτουργίες του Ιδρύματος!
Η ανάρτηση του κειμένου της λέει τα ακόλουθα:
Με ψυχραιμία και νηφαλιότητα θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία που μαστίζει τη Χώρα μας και όλο το πλανήτη.
Πρέπει να μας γίνει συνείδηση η σωστή εφαρμογή των μέτρων ατομικής προστασίας καθώς σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας και τον εαυτό μας!
Δεν σταματάμε να λέμε και να μεταλαμπαδεύουμε σε όλους τον σωστό τρόπο εφαρμογής της μάσκας των κοινωνικών αποστάσεων και το συχνό και επιβαλλόμενο πλύσιμο των χεριών με σαπούνι ή αντισηπτικό.
Οι γιατροί ,το νοσηλευτικό προσωπικό και το λοιπό προσωπικό είναι εκπαιδευμένο να τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στον εργασιακό μας χώρο .
Μείνετε αισιόδοξοι μαζί μας και συνεχίστε την συνέπεια σας στην σωστή εφαρμογή των μέτρων ατομικής προστασίας και προστατέψτε τους πολύτιμους ασθενείς μας και τους εργαζόμενους μας.
Είμαστε εδώ για εσάς και θωρακιζόμαστε μέρα με την μέρα ακόμη περισσότερο.
Οι ευγενικές χορηγίες ευεργετών με την έναρξη του Μητροπολίτη μας ,τη συνέχιση του Δημάρχου, της Περιφέρειας η στήριξη της ΔΥΠΕ Υπουργείου Υγείας , Υπουργείο Μετανάστευσης και ευγενικών προσωπικοτήτων του νησιού μας προσθέτουν και συνδράμουν το έργο μας.
Μένουμε ασφαλείς και συνεχίζουμε δυναμικά!
Ελένη Δημητρίου Κανταράκη
         —————————
Εύχομαι να συνεχίσει το έργο της και να παραμείνει στην Διοίκηση του Νοσοκομείου για το καλό της Χίου μέχρι την συνταξιοδότηση της .
Εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον της ίδιας και της οικογένειας της !
Χίος 17 Νοεμβρίου 2020 
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.