2η στην Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης η Χιώτισσα μαθήτρια Δέσποινα Γεωργούλη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πολλοί είναι οι μαθητές και οι μαθιήτριες στο νησί μας που κατάφεραν να περάσουν αυτή τη μαθητική δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων με απόλυτη επιτυχία, εκπληρώνοντας τους στόχους τους.

Με επιμονή, υπομονή, θέληση και φυσικά την υποστήριξη από τους καθηγητές, συμμαθητές αλλά και από το οικογενειακό τους περιβάλλον, κατάφεραν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μια από αυτούς είναι και η τελειόφοιτη μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Χίου Δέσποινα Ν.  Γεωργούλη, η οποία κατάφερε με πολύ κόπο και εισήχθη 2η πανελλαδικά στην Οδοντριατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τα αποτελέσματα των βάσεων 2018. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του νησιού μας, που πέτυχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους να ευχηθούμε καλή ψυχική, σωματική υγεία και δύναμη. Η ζωή είναι μπροστά σας και δεν σταματά εδώ. Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από εσάς, και μην ξεχνάτε οι ευκαιρίες στη ζωή σας, πολλές.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.