Οινούσσες: Επίδομα 600 ευρώ στους εκπαιδευτικούς από τον Δήμο

Όπως ενημερώνει ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γεώργιος Δανιήλ, η  Δημοτική Αρχή καθίσταται συνεπής στις δεσμεύσεις της, τηρώντας και φέτος για 4η χρονιά το καθήκον, το χρέος και την τιμή, που οφείλει η κοινωνία στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι διορίζονται κατ’ έτος ως αναπληρωτές στο νησί των Οινουσσών για να διδάξουν τους μαθητές.
Στους λογαριασμούς των εκπαιδευτικών, οι οποίοι αύριο ολοκληρώνουν την ενιαύσια θητεία τους στις Οινούσσες και ξαναμπαίνουν στην αγωνιώδη αναζήτηση της επόμενης πρόσληψής τους, κατατέθηκε από το Δήμο Οινουσσών επίδομα 600 ευρώ (αφορά το τρέχον εξάμηνο), αναγνωρίζοντας τις αντιξοότητες του λειτουργήματός τους.
Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο κ. Δανιήλ:
“Η παροχή αυτή θα συνεχιστεί γιατί είναι το ελάχιστο «ευχαριστώ» σ’ αυτούς τους δασκάλους και καθηγητές, που έδωσαν την αγάπη τους και στα παιδιά των τελευταίων θρανίων, στους μαθητές των δυσπρόσιτων και τους έμαθαν να βάζουν στόχους στη ζωή τους και να τους κατακτούν! Εύχομαι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να δηλώσουν και πάλι πρόθυμα την Αιγνούσα μας και θα τους περιμένουμε με χαρά και του χρόνου!”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.