Τα δικά του συγχαρητήρια αποδίδει ο κ. Μηταράκης για το Άρωμα Χίου

Τα δικά του προσωπικά συγχαρητήρια αποδίδει ο Βουλευτής ΝΔ Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, ο οποίος παρευρίσκεται στην εκδήλωση “Άρωμα Χίου”, που πραγματοποιείται  στο Σύνταγμα. Ο κ. Μηταράκης, εν συνοδεία της συζύγου του, και συμπαρευρισκόμενος με τον Δήμαρχο Χίου, κ. Ιωάννη Μαλαφή, τον Αντιπεριφερειάρχη Καινοτομίας κ. Παντελή Μπουρνιά, τον Πρόεδρο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Πανελή Λεγάτο, τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη και άλλες σημαντικές προσωπικότητες, αποτέλεσαν τους αρωγούς της εκδήλωσης.
Όπως λοιπόν σημειώνει ο κ. Μηταράκης:
“Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Χίου και στους διοργανωτές για αυτή την καταπληκτική εκδήλωση που πλέον αποτελεί θεσμό. Αυτό που χαίρομαι να βλέπω κάθε χρόνο είναι τη διαρκή πρόοδο που κάνουν οι χιακές εταιρείες. Ξεκινάμε με καλή πρώτη ύλη, καλές συνταγές, με μεράκι, με την παράδοση της Χίου και εξελίσσουμε τα προϊόντα με σύγχρονη πλέον συσκευασία και καινοτομία. Αυτό είναι το μέλλον του νησιού και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα είναι πάντα μπροστά.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.