Δημοπρατείται το έργο για την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου στα Ψαρά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βήματα προόδου διδάσκει ο Δήμος Ψαρών, με τον Δήμαρχο κ. Βρατσάνο Κωνσταντίνο να αναγγέλλει την έναρξη της διαδικασίας δημοπράτησης για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «Ασφαλτόστρωση Οδικού Δικτύου Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών», με προϋπολογισμό να αγγίζει το ποσό των 1.779.268,23 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών των ενδιαφερομένων ορίστηκε η 13η Μαΐου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ.

Ο Δήμαρχος κ. Βρατσάνος επισημαίνει πως  προηγήθηκε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από το δήμο ώστε να εξασφαλισθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών η απαιτούμενη συμπληρωματική χρηματοδότηση, ύψους 177.515,22 ευρώ, που προέκυψε από την επικαιροποίηση του προϋπολογισμού της μελέτης του έργου.

Προβλέπεται να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης του δρόμου που ξεκινάνε από τον οικισμό των Ψαρών και καταλήγουν στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού, συνολικού μήκους 9.363 μέτρων.

Τις θερμές του ευχαριστίες αποδίδει στον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Χίου κύριο Δημήτρη Πατελίδα, τον Δ/ντή κύριο Κωνσταντίνο Μπουλά καθώς και τα ικανότατα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Χίου για τη στενή συνεργασία και την τόσο πολύτιμη βοήθειά τους στην δρομολόγηση ενός ακόμη πολύ σημαντικού για το νησί, έργου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.