Αναμένονται οι προσλήψεις στον τομέα καθαριότητας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την πρόθεση του Δήμου να διευθετήσει το ζήτημα της καθαριότητας του νησιού, ανήγγειλε σε λόγο του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Καμπούρης Παντελής.

Πιο συγκεκριμένα, στην αναφορά του επεξήγησε ότι ο Δήμος Χίου θα προβεί σε προσλήψεις οκτάμηνης σύμβασης 37 υπαλλήλων, ενώ ήδη η πρόταση έχει κατατεθεί στον ΑΣΕΠ.

Ζητούμενο του Δήμου ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καλοκαιρινής περιόδου που πλησιάζει, είναι να προσληφθούν 24 άτομα από το αναγκαίο εργατικό δυναμικό έως τον Ιούνιο, ενώ ο υπολειπόμενος αριθμός προσληφθέντων μπορεί να καλυφθεί έως και το τέλος του έτους.

Επιπλέον, ο κ. Καμπούρης ενημέρωσε πως ενεργοποιείται από τον ΟΑΕΔ, πρόγραμμα απασχόλησης ατόμων ηλικίας 55 ετών και άνω με στόχο την εργασιακή ένταξή τους, ενώ παράλληλα έχει κατατεθεί στον φορέα, αίτηση για πρόσληψη 20 υπαλλήλων, για την κάλυψη των θέσεων της καθαριότητας, των τεχνικών, και για άλλες ειδικότητες που χρίζουν εξειδίκευσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.