Διάθεση για αναδιαμόρφωση των αστικών δρομολογίων

Προβληματισμούς έχει προκαλέσει το γεγονός παύσης των αστικών δρομολογίων που εξυπηρετούσαν όσους πολίτες σταματούσαν στις γραμμές των περιφερειακών χώρων στάθμευσης στο Ναυτικό Όμιλο, τη Φάρκαινα και τα Ταμπάκικα, τα οποία λειτουργούσαν τις εργάσιμες ημέρες, καλύπτοντας τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες. Όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Κλούβας Σταμάτης, η παύση του συγκεκριμένου δρομολογίου τέθηκε σε παύση καθώς δεν χρησιμοποιούνταν αρκετά από τους πολίτες.

Από την άλλη, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Καμπούρης, παρατήρησε πως οι γραμμές εξυπηρετούσαν κυρίως μαθητές και εργαζόμενους που εδρεύονται ή μετακινούνται από και προς τις περιοχές αυτές, οι οποίοι και προς το παρόν βιώνουν το πρόβλημα της αδυναμίας μετακίνησης. Έτσι, στόχος του Δήμου σε συνεργασία με την Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, είναι να αναδιαμορφώσουν το πρόγραμμα των δρομολογίων, έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, και συνάμα να γίνει εξοικονόμηση χρημάτων, δεδομένου ότι ετησίως αποδίδονταν 84.000 ευρώ, ενώ για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα, ο Δήμος θα μειώσει τη χρηματοδότηση στα 45.000 ευρώ. Από την δική του όψη, ο κ. Κλούβας ευελπιστεί το ανερχόμενο έτος να επανέλθουν ολοκληρωτικά τα δρομολόγια, ώστε να μην υπάρξει η αυτοκινητιστική συμφόρηση, δυσκολεύοντας έτσι και τους ίδιους τους δημότες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.