Πρόσληψη Επιστημονικού Συνεργάτη στο Φορέα Τουρισμού Χίου

Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Κ. Μούνδρος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ι. Συράκης του Φορέα Τουρισμού Χίου ανακοίνωσαν την πρόσληψη του κ. Μ. Ψώρα ως επιστημονικό συνεργάτη. :

“Στο ξεκίνημα της προσπάθειας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Τουρισμού Χίου, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την πρόσληψη του επιστημονικού μας συνεργάτη, κου Ψώρα Μάρκου. Ο κος Ψώρας είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Τουρισμού του Πανεπιστήμιου Αιγαίου και έχοντας επαγγελματική και ακαδημαϊκή εμπειρία στον τουριστικό τομέα θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια στην υλοποίηση των στόχων του Φορέα με κύριο γνώμονα την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Επιμελητήριου Χίου για την συνδρομή τους σε αυτήν την προσπάθεια. Ευχαριστούμε επίσης, τον Δήμαρχο Χίου και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού για την παραχώρηση χώρου ώστε να στεγαστεί το γραφείο του συνεργάτη μας.”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.