Εγκαινιάστηκε η ετήσια έκθεση πολιτιστικών εργαστηρίων του Ομηρείου

Εγκαινιάστηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια έκθεση των πολιτιστικών εργαστηρίων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου η οποία θα διαρκέσει έως την 1η Ιουνίου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική αφού τίμησε με τη παρουσία του, πλήθος κόσμου, ενώ από τη Δημοτική Αρχή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χίου κ. Ιωάννης Μαλαφής, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας κα. Χριστίνα Σεράφη και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γιάννης Αμέντας.
Φέτος τη κορδέλα των εγκαινίων επιλέχθηκε να κόψει τιμητικά ο κ. Γιώργος Μαστοράκης, ένας από τους παλαιότερους σπουδαστές των εργαστηρίων μας και παλιό μέλος του συμβουλίου του Ομηρείου. Το προσωπικό του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου ευχαριστεί θερμά τους καθηγητές των εργαστηρίων του, οι οποίοι έβαλαν μεράκι και προσωπική εργασία, πολλές φορές εθελοντικά, για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν και φέτος τα εργαστήρια, που είναι μαζί με τη Φιλαρμονική, το μοναδικό Δημοτικό μέσο παραγωγής πολιτισμού του νησιού.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.