Πνευμονολογικά ραντεβού στα Ψαρά

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών ενημερώνει τους δημότες ότι, προκειμένου οι κινητές ιατρικές μονάδες που θα έρθουν στα Ψαρά, το διήμερο 18 και 19 Μαΐου 2024, να συμπεριλάβουν στις ειδικότητες και αυτή του πνευμονολόγου θα πρέπει να δηλωθεί ηλεκτρονικά και το αντίστοιχο ενδιαφέρον.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να καταχωρήσουν το ραντεβού ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: https://mykim.gr, της εφαρμογής MyKIM διαθέσιμη σε Playstore & Appstore.

Οι ηλικιωμένοι δημότες, καθώς και όσοι δεν έχουν δυνατότητα ψηφιακής πρόσβασης μπορούν να απευθύνονται στο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών και στο Δημαρχείο, κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. προκειμένου να τους παρασχεθεί η απαραίτητη βοήθεια για το κλείσιμο των ραντεβού.

Το πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.