Ετοιμοπαράδοτη η παραλία Λιθίου

Μέσα σε τρεις ημέρες η παραλία του Λιθίου καθαρίστηκε και διαμορφώθηκε κατάλληλα ώστε να μπορούν κάτοικοι και επισκέπτες να απολαύσουν το μπάνιο τους. Πλέον, καθίσταται πλήρως διαμορφωμένη και έτοιμη. Ωστόσο υπενθυμίζεται ότι ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρης  Πατελίδας, είχε ενημερώσει ότι οι εργασίες διαμόρφωσης των παραλιών θα ξεκινούσαν μετά τις 20 Μαΐου, για την αποφυγή προβλημάτων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Από ό,τι φαίνεται εν τέλει, οι καιρικές συνθήκες δεν αποτέλεσαν πρόβλημα, εφόσον τα αρμόδια συνεργεία ξεκίνησαν νωρίτερα το έργο τους.

Οι εργασίες των συνεργείων περιλαμβάνουν πέρα από τον καθαρισμό των παραλιών, τοποθέτηση seatrack, ντουζιέρες και γενικά όλο τον εξοπλισμό, όπου θα δοθούν σε ιδιώτες.

Μάλιστα, με την βήμα – βήμα προετοιμασία των παραλιών και την απόδοση τους προς αξιοποίηση, αναμένεται να τεθούν σε εργασία και οι πολυπόθητοι ναυαγοσώστες, εκ των οποίων μάλιστα ο ένας θα τοποθετηθεί στη παραλία Λιθίου, η οποία τέθηκε εντός ναυαγοσωστικής ζώνης, καθώς αποτελεί μια από τους πολυσύχναστους προορισμούς των λουόμενων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.