Αποχαιρετιστήριο στον Μηνά Αγιασμάτη

Συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου Α.μεΑ. ΙΩΝΕΣ Χίου, με μοναδικό θέμα τη θλιβερή είδηση του θανάτου του ΜΗΝΑ ΑΓΙΑΣΜΑΤΗ, πατέρα της προέδρου του Δ.Σ. Μαρκέλλας Αγιασμάτη.

Το λόγο έλαβε ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ., ο οποίος αναφέρθηκε στην οδυνηρή απώλεια, που ήρθε ως τραγικός επίλογος, στην πολύχρονη και γενναία αλλά άνιση μάχη του αείμνηστου με την επάρατη νόσο.

Ο Μηνάς Αγιασμάτης υπήρξε υποδειγματικός σύζυγος και πατέρας για την οικογένειά του, αλλά και καλός συνάδελφος και αγαπημένος συγχωριανός, τόσο για τον τόπο καταγωγής του, τη γενέτειρά του Βολισσό, όσο και για τον τόπο που εργάστηκε, παντρεύτηκε και έζησε για 17 χρόνια, την Αιγνούσα. Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό για τους οικείους του, τη σύζυγο Χαρούλα και τις δυο πολυαγαπημένες του κόρες, αλλά και όλο το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, κενό που ευχόμαστε να απαλύνει ο χρόνος και να παρηγορεί η σκέψη ότι ο Μηνάς άφησε το θετικό του αποτύπωμα σε όλους τους τομείς της ζωής όπου υπηρέτησε με τρόπο αξιέπαινο και υποδειγματικό.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση όπου όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συμφώνησαν και αποφάσισαν ομόφωνα:

  • Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. του ΑΣ ΑμεΑ ΙΩΝΕΣ στην εξόδιο Ακολουθία και να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια.
  • Να παραμείνει κλειστό το γραφείο του Σωματείου και να αναβληθούν οι προπονήσεις των τμημάτων την ημέρα της εξοδίου
  • Να επιδοθεί αντίγραφο του ψηφίσματος στην οικογένεια.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.