Δεύτερη ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ Γάμου με τρίτη παράσταση

Το θεατρόφιλο κοινό της Χίου, έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη φετινή παραγωγή του ΜΕΟΘ, σε μια ακόμα παράσταση που θα δοθεί το ερχόμενο Σάββατο 13 Απριλίου στις 8.30 μ.μ. Αυτή τη φορά, χωρίς την υποχρέωση να εξασφαλίσει χαρτάκια προκράτησης θέσεων. Η είσοδος όπως πάντα, με ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ.

Ο ΜΕΟΘ ευχαριστεί το κοινό που και αυτή τη φορά μας τίμησε με πολυπληθή παρουσία, και το Ομήρειο Π.Κ.Δ. Χίου που ανταποκρίθηκε θετικά στην επιθυμία όσων δεν κατάφεραν να δουν την παράσταση. Ευκαιρία να θυμίσουμε και πάλι ότι μια δεύτερη θεατρική σκηνή την έχει ανάγκη η πόλη μας. Το Θεατρικό Τμήμα του ΜΕΟΘ, με πολλή αγάπη, αλλά και κόπο  γι’  αυτό που κάνει, βουτά στα βαθιά, αναζητώντας τα διαμάντια του παγκόσμιου θεατρικού ρεπερτορίου, εμπλουτίζοντας παράλληλα το ανθρώπινο δυναμικό του. Και χαίρεται ιδιαίτερα όταν καταφέρνει αυτό που οραματίζεται να το κάνει (θεατρική) πράξη. Το έργο IlBell’Antonio του VitalianoBrancati , που διασκεύασε η Ευγενία Ασλανίδη δίνοντας του τον τίτλο Δεύτερη ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ Γάμου, και ανέβηκε με Σκηνοθετική Επιμέλεια της Μαριέττας Σκανδάλη,  η οποία σήκωσε επάξια και τον πρώτο ρόλο του έργου, είναι μια οικογενειακή ιστορία με κοινωνικό/οικονομικό/πολιτικό/θρησκευτικό εκτόπισμα. Γι αυτό και έχει αγαπηθεί είτε ως μυθιστόρημα, είτε ως ταινία, είτε ως θεατρικό έργο!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.