Πραγματοποίηση Ενημερωτικής Ημερίδας Με θέμα Παραβατικότητα Ανηλίκων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου 2024 σε αίθουσα του Επαγγελματικού Λυκείου Καλλονής στη Λέσβο, ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Παραβατικότητα Ανηλίκων», που διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Τις εργασίες της ημερίδας χαιρέτησαν κατά την έναρξή της, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Υποστράτηγος κ. Σεβδυνίδης Μιχαήλ και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου κ. Βέρρος Ταξιάρχης. Τίμησαν με την παρουσία τους την ημερίδα και απηύθυναν χαιρετισμούς, ο Βουλευτής Ν. Λέσβου κ. Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, ο κ. Γεώργιος Στρατηγέλλης, ως εκπρόσωπος του Βουλευτή Ν. Λέσβου κ.  Χαράλαμπου Αθανασίου, ο Πρωτοσύγκελος κ.κ. Κοτζαμπάσης, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μηθύμνης και Μυτιλήνης, η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου κα Στρατάκη Αικατερίνη και ο   κ. Αλεξανδρής Νικόλαος, σύμβουλος σε νομικά θέματα του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Εισηγητές της ημερίδας ήταν η Υπαστυνόμος Α΄ Τρικαλοπούλου Ευαγγελία, Προϊστάμενη του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, η κα Απορέλλη Αλίκη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Προϊστάμενη του Γραφείου Πολιτικού Προσωπικού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, ο κ Θεοφανέλλης Τιμολέων, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου και η κα  Καρίμαλη Περσεφόνη, Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε κοινωνικά ζητήματα, θα προβεί σε ανάλογες μελλοντικές δράσεις, συνεργαζόμενη με συναρμόδιους φορείς, στοχεύοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.