Σύσταση επιτροπής για τη παρακολούθηση εργασιών των πυλών εισόδου της Χίου

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με ευρεία συμμετοχή φορέων – συλλόγων και δημιουργήθηκε επιτροπή με σκοπό την παρακολούθηση ολοκλήρωσης των εργασιών στις πύλες εισόδου του νησιού μας και την εύρυθμη λειτουργία αυτών.

Πιο συγκεκριμένα, την σύσταση της επιτροπής αποτελούν οι: Πρόεδρος Φορέα Τουρισμού κ. Κώστας Μούνδρος, Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Βρουλής, Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Γεώργιος Χριστάκης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Χίου κ. Παντελής Λεγάτος, Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Καρφά-Αγίας Ερμιόνης-Μέγα Λιμνιώνα κ. Γιάννης Σιδεράτος, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου κα. Μίτση Παϊδούση – Αυγερινού, Πρόεδρος του Σωματείο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χίου κ. Κωνσταντίνος Βεζέρης, Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων-Διαμερισμάτων κ. Γεώργιος Μυλωνάδης και Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων κ. Γεώργιος Ατσάλης

Κοινή διαπίστωση όλων είναι η αναγκαιότητα πολλαπλών έργων ώστε να μπορέσουν οι πύλες εισόδου της Χίου να γίνουν σύγχρονες, ασφαλείς, λειτουργικές και καλαίσθητες εξυπηρετώντας τους κατοίκους του νησιού και τους επισκέπτες του.

Κυρίαρχο θέμα (και ζητούμενο) είναι η επέκταση του διαδρόμου προσγείωσης του αεροδρομίου και των συνοδών έργων. Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια – αγανάκτηση για την καθυστέρηση και την παύση των εργασιών. Η αγωνία των επιχειρήσεων για την αναπτυξιακή πορεία του νησιού επιβάλει προς τους υπεύθυνους να ξεκαθαρίσουν άμεσα το πλαίσιο αρμοδιοτήτων και να καταθέσουν σαφές χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση των έργων. Ούτε η πρόσφατη επίσκεψη του αρμόδιου Υπουργού έδωσε πειστικές απαντήσεις, αντίθετα δημιούργησε σύγχυση για το ποιος περιμένει ποιον για την επανεκκίνηση των εργασιών.

Με τακτική ενημέρωση προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, στα θέματα που αφορούν τις πύλες εισόδου, δηλώνουμε παρόντες ώστε να πραγματοποιηθούν επιτέλους οι υποδομές που μας αξίζουν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.