Προληπτική Ιατρική στα Ψαρά από εθελοντές ιατρούς του Σωματείου ΦΚΠΙ «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Οι εθελοντές ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Σωματείου Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» για μια ακόμη χρονιά επισκέπτονται την Ηρωική Νήσο Ψαρών προκειμένου να συμβάλλουν στην κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του νησιού.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη, 12 και 13 Ιουνίου 2024 θα προσφέρουν τις υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ σε βρέφη, παιδιά προσχολικής ηλικίας, παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου και σε ενήλικες. Οι πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες αφορούν τις ειδικότητες: Παιδίατρος, Καρδιολόγος, Οφθαλμίατρος, Οδοντίατρος, Ακτινολόγος, Δερματολόγος, Ορθοπεδικός, Χειρουργός, Παθολόγος, Μαία, Ψυχολόγος, Νοσηλευτικό Προσωπικό.
Για τα ραντεβού απευθυνθείτε αποκλειστικά και μόνο στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ψαρών. Οι εξετάσεις θα γίνονται από τις 9:00 το πρωί έως τις 13:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00, για τα μεν παιδιά στο Δημοτικό Σχολείο, για τους δε ενήλικες στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο.
Σημαντική Ενημέρωση:
1. Θα πρέπει να έχουν ενημερωθεί οι γονείς προκειμένου να εξεταστούν τα
παιδιά τους.
2. Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς.
3. Για τον έλεγχο του εμβολιασμού των παιδιών, οι γονείς πρέπει να
προσκομίσουν το βιβλιάριο εμβολίων.
4. Για λόγους προστασίας τα βρέφη θα εξετάζονται κατά προτεραιότητα.
Υπεύθυνη Ομάδος είναι η κυρία Γιολάντα Βλάχου.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210 7726814 και 6932 45 43 77.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.