Σε νέο σώμα το Δ.Σ του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου χαιρετίζει τους δεκάδες συναδέλφους που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες του Σωματείου από τις 15 Μαΐου έως τις 19 Μαΐου.

Κατά τη πραγματοποίηση αρχαιρεσιών για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκαν τα εξής: Ως Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Μιχαλάκης Άρης, ενώ την θέση του Αντιπροέδρου κατέλαβε η Γωνιάδη Νικολέτα. Τα ηνία του Γενικού Γραμματέα ανέλαβε η Χιοντέλη Ντίνα, ενώ τη διαχείριση των ταμειακών υποχρεώσεων θα πραγματοποιήσει ο Βαρβάκης Νικόλαος. Τα λοιπά μέλη για τη συγκρότηση του σώματος αποτελούν οι Αμπαζή Στέλλα, Ασπρούλης Γιάννης, Κωνσταντινούδη Γιασεμή και Μπάκνη Γιώτα.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα, το Διοικητικό Συμβούλιο αναγγέλλει τα εξής:

“Το αποτέλεσμα των εκλογών βγάζει το Σωματείο μας πιο ενισχυμένο σε ψήφους αλλά και νέες εγγραφές συναδέλφων. Συγκεκριμένα εκλέχθηκαν τρεις αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας και 9 αντιπρόσωποι για το Εργατικό Κέντρο Χίου. Η αυξημένη συμμετοχή είναι αντανάκλαση όλης της προσπάθειας που έκανε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο το προηγούμενο διάστημα σε όλα τα θέματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα δώσει όλες του τις δυνάμεις έτσι ώστε να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, όπως είναι η υπεράσπιση του εισοδήματος, μέτρα για την ακρίβεια, η υπεράσπιση της Κυριακής αργίας κλπ.

Ελπίδα σήμερα για τη ζωή μας είναι η πάλη και η συμμετοχή στον αγώνα για καλύτερους μισθούς, για Συλλογική Σύμβαση, για να μην είναι κανένας συνάδελφος ανασφάλιστος.

Τώρα είναι η ώρα να σταματήσουμε τα 6ήμερα, τη δουλειά τις Κυριακές, τη δουλειά ήλιο με ήλιο που θέλουν τα αφεντικά. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, για εμάς και τις οικογένειες μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.