Συνάντηση του Προέδρου Αιμοδοσίας κ. Κατσίβελα με το Δ.Σ Ιατρικού Συλλόγου Χίου

Στις 24 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (EKEA)        κ. Κατσίβελα Παναγιώτη και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Χίου στα γραφεία του Ι.Σ. Χίου.
Κοινή πεποίθηση αποτέλεσε ότι το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χίου επιτελεί το έργο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γι’ αυτό και επιβραβεύεται με την μαζική εθελοντική προσφορά των κατοίκων της Χίου.
Επίσης συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης της Αιμοδοσίας στη Χίο και συμφωνήθηκε να αναληφθούν από κοινού πρωτοβουλίες στο άμεσο μέλλον. Ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του ΕΚΕΑ ότι δεν
ευσταθούν τα σενάρια τροποποίησης του καθεστώτος διαχείρισης των μονάδων αίματος στο νησί μας. Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου με την αφορμή του δελτίου τύπου εκφράζει τις ευχαριστίες του τόσο προς το προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του «Σκυλιτσείου» νοσοκομείου όσο και προς τους εθελοντές αιμοδότες του νησιού για την πολύτιμη προσφορά τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.