Τηλεφωνική γραμμή για τη διαχείριση των ανακυκλώσιμων

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής και της Εταιρίας  Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΔΙΑΝΟΧ) κ. Κλέαρχος Χρύσης, ενημερώνει τους δημότες, πως για την βέλτιστη διαχείριση των ζητημάτων των απορριμμάτων ενόψει θερινής περιόδου,  θα ξεκινήσει να λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή αποκλειστικά γι αυτό το ζήτημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκάστοτε δημότης θα μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο επικοινωνίας 22713 – 50899, έτσι ώστε να καταγγέλλει στο αρμόδιο πρόσωπο, όσα κωλύματα προκαλούνται από τη διαχείριση των ανακυκλώσιμων υλικών. Όσον αφορά για την πλήρωση της θέσης, αυτή θα ανακύψει από την υπογραφή σύμβασης δικαίου ορισμένου χρόνου, για τους τρεις θερινούς μήνες.

Φυσικά, ο κ. Χρύσης επεξήγησε πως η γραμμή αυτή έρχεται για να βοηθήσει τους δημότες και να αποσυμφορήσει τους εμπλεκόμενους από το άγχος των καθημερινών απορριμμάτων, ενώ τόνισε ότι η διαλογή αυτών πραγματοποιείται από την υποστελεχωμένη Υπηρεσία Καθαριότητας, η οποία, όπως υπενθυμίζεται, στοχεύει στις προγραμματικές προσλήψεις 37 πληθυσμιακά εποχικού υπαλληλικού προσωπικού, εκ των οποίων οι 24 θα απασχοληθούν τους θερινούς μήνες για την κάλυψη των επικείμενων αναγκών, ενώ οι υπόλοιποι 13 θα εργαστούν τους επόμενους μήνες με το περάς του θέρους. Τέλος, για την στήριξη των χωριών και των παραλιών και τον τακτικό καθαρισμό τους από τα απορρίμματα, ο κ. Χρύσης επισήμανε ότι έχουν ήδη μισθωθεί δύο βαν, δίνοντας έτσι μια… πνοή καθαριότητας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.