«Ακούγοντας με το σώμα» στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής (21/6), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το βιωματικό εργαστήρι «Ακούγοντας με το σώμα», το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 (ώρα 11:00), στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Στο εργαστήρι, που απευθύνεται σε ενήλικες και οικογένειες με παιδιά, ηλικίας 8 ετών και άνω, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν πώς η μουσική αλλά και οι ήχοι γενικότερα επηρεάζουν το σώμα, τα συναισθήματα και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Μέσα από ομαδικές και ατομικές ασκήσεις, με την καθοδήγηση της μουσικού Σόφης Κώττη, μικροί και μεγάλοι θα νιώσουν την επίδραση των ήχων στην κίνηση και θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν την εκφραστικότητά τους και τη φαντασία τους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Δεν απαιτείται γνώση μουσικής, ενώ συστήνεται οι συμμετέχοντες να φορούν άνετα ρούχα και κάλτσες.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.