“ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ” ή ΑΓΑΜΟΙ ΘΗΤΑΙ!

Θέλω για τελευταία φορά να απευθυνθώ σε όλους τους Πολιτικάντηδες τοπικούς Άρχοντες μαζί και σ’ όλους τους Χιώτες Νταβατζήδες και θα τους αναφέρω τον τίτλο από τις Σατυρικές θεατρικές παραστάσεις που από το 1990 ξεκίνησε ένας χαρισματικός ηθοποιός και σκηνοθέτης ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης με ομάδα 60 Άγαμων ηθοποιών και έδωσε τον τίτλο που έκανε πάταγο λόγω της σύνθετης λέξεως πoy με αναγραμματισμό λέει πολλά και διάφορα όπως κακόβουλα ή σεξιστικά νοήματα. Και είναι οι “ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ ” …
Η λέξη θύτης και θήτης ή ΘΥΤΑΙ και ΘΗΤΑΙ έχουν τελείως διαφορετικό νόημα από τα Αρχαία Ελληνικά και μάλιστα το αρσενικό λέγεται Θής το θηλυκό Θήσσα ή Θήττα και για την ιστορία η ερμηνεία του είναι: δούλος, υποτακτικός, εργάτης, υπηρέτης.
Ενώ η λέξη ΘΥΤΗΣ στην κοινή Ελληνική είναι το θύτης και στην αρχαία ελληνική θύω.
Αρσενικό θύτης και θηλυκό θύτρια πού θα πουν:
Θρησκεία (κυριολεκτικά) αυτός που προσφέρει θυσία…..και μεταφορικά αυτός πού προκαλεί ζημία σε κάποιον, φέρεται βίαια ή εγκληματεί.
Για τελευταία φορά σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου και σας προσκαλώ όλους σας να κάτσετε κάτω και να τα βρείτε.
Ο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ έλεγε ” Κανείς ας μην αναθεματίζει τη συντηρητικότητα και Κανείς ας μην περιφρονεί την προοδευτικότητα “επίσης έλεγε ” Θέλω να είμαι ωραίο δείγμα ανθρώπου Έλληνος. Να σκοπός μιας ζωής! Δουλεύοντας για τον Ελληνισμό, δουλεύω για τον εαυτό μου. Θέλω να ξοδέψω την ψυχήν μου μέσα στο Έθνος μου σε μια αλληλεγγύη με τους ομοφύλους μου.”
Αυτοί ήταν λίγοι από τους εξέχοντες Έλληνες πολιτικούς με ήθος και αξιοπρέπεια!
Ο μεγάλος ΧιωτοΣυριανός Γιώργος Σουρής έχει πει και γράψει Σατυρικές ατάκες όπως:
“Τ αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι!” Καθώς επίσης ” Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν μονίμως ως επάγγελμα την Σωτηρία της Πατρίδος, Γι ΄αυτό και αποφεύγουν επιμελώς να την σώσουν. Μετά τη σωτηρία δεν θα έχουν επάγγελμα”!
“Φωνή βοώντος σε ώτα κουφάλλαλων!”
Επίσης ο μεγάλος ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ γράφει:
“Οι Τούρκοι, οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί δικαιούνται να κάνουν εθνικισμό, να διεκδικούν μέρος της Ελληνικής ιστορίας και επικράτειας και μόνον εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να μιλήσουμε για τα Εθνικά μας δικαιώματα, υπό το κράτος μιας εκφοβιστικής Γκεστάπο πού κυριαρχεί σε πολλά κανάλια στον τύπο και στο Διαδίκτυο” . Και καταλήγει: “Καταφέραμε με την ανοχή μας και έκλεψαν την ταυτότητα τής νεολαίας μας, που είναι η καρδιά της Ελλάδας. Την στοίβαξαν σε γήπεδα, Καφέ και σε τεκέδες, την διώχνουν στην ξενιτιά, σκοπίμως οι προδότες!”.
Παράδειγμα οι ΧΙΩΤΕΣ Νταβατζήδες που αυτοδιόριστοι σπέρνουν τον όλεθρο στην κοινωνία μας και εκφοβίζουν τους Άρχοντες της Τοπικής μας κοινωνίας πού έχουν καταντήσει της τρύπιας πεντάρας με τις παλινωδίες τους!
Και με λίγα λόγια γλαφυρά και σταράτα σάς λέω ακόμη για άλλη μια φορά, γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι, κοιτάξτε να τα βρείτε για το λαθρομεταναστευτικό!
Όπως γράφω στον τίτλο του άρθρου μου και βάλτε όποιο φωνήεν σας αρέσει το Υ ή το Η στην λέξη ΘΥΤΑΙ ή ΘΗΤΑΙ!
Χίος 15 Ιανουαρίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.