Αντί καταθέσεως στεφάνου για το Πολυτεχνείο… δύο μέρες βάρδια στις ΜΕΘ και τις Εντατικές των Νοσοκομείων!

Με μεγάλη μου χαρά μέσα στην καταχνιά και την γκρίνια όλων αυτών των ημερών είδα και διάβασα μια ενδιαφέρουσα πρόταση μέσω του διαδικτύου από τον Αναισθησιολόγο-Εντατικολόγο ιατρό Παντελή Στεφάνου του Γενικού Σκυλιτσείου Νοσοκομείου Χίου Διευθυντή της ΜΕΘ και Εντατικής την οποία υιοθέτησα απ’ευθείας και συγχαίρω τον φίλο Παντελή για την ευστροφία του γι’αυτή την συγκεκριμένη πρόταση η οποία είναι η εξής:

Και απευθύνεται σε όλους αυτούς που παρά τις απαγορεύσεις της κυκλοφορίας λόγω της μεγάλης πανδημίας του Κορωνοϊού θέλουν με το έτσι θέλω να πάνε πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Πολυτεχνείο να πάνε να κάνουν βάρδια σε όποια δουλειά είναι ικανοί να προσφέρουν στο Νοσοκομείο ! Άντε για να δουν από κοντά πόσα απίδια βάζει ο σάκκος και το τί τραβούν όλοι αυτοί οι γιατροί και νοσηλευτές και νοσηλεύτριες και όλοι οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία για να θεραπεύσουν όλους όσους έχουν κολλήσει από την πανδημία του Κορωνοϊού!
Βλέπω πρόσφατες προσκλήσεις από ακροαριστερόστροφης νομενκλατούρας συνδικαλιστές να προσκαλούν και νά προκαλούν τα ανεγκέφαλα Χαϊβάνια να σπείρουν την μετάδοση του Κορωνοϊού με πορείες και συγκεντρώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου που την έχουν τελείως ξεφτυλίσει με την συμπεριφορά τους κάθε χρόνο τέτοια μέρα με φωτιές καταστροφές δημοσίων κτιρίων αλλά και ιδιωτικών καταστημάτων.
Και τους λέω ντόμπρα καθαρά και ξάστερα εάν θέλουν να καταθέσουν στεφάνι σε Ήρωες την σημερινή συγκυρία αυτοί που είναι οι πραγματικοί ΉΡΩΕΣ είναι όλοι οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία σε όλες τις θέσεις εργασίας και κοινωνικής προσφοράς και εκεί να πάνε να καταθέσουν στεφάνι ή φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Να σταματήσουν τα σάπια και την ευαισθησία τους για τους ήρωες του Πολυτεχνείου γιατί οι περισσότεροι ήταν αγέννητοι και ούτε καν γνωρίζουν το τί έγινε την εποχή του 1973 που προσπαθούν να το καπιλευτούν όλοι οι ακροαριστερόστροφοι συνδικαλιστές και κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες!
Τους λέω ντόμπρα επειδή θυμάμαι λόγω ηλικίας όλα τα γεγονότα ότι στο Πολυτεχνείο ήταν όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες!
Καλά Μυαλά σε όλους σας!
Χίος 16 Νοεμβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.