Ενημερωτικά φυλλάδια διένειμε το Τμήμα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου για την αντιμετώπιση της πανδημίας

 

Ενημερωτικά φυλλάδια διένειμε το Τμήμα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου για την αντιμετώπιση της πανδημίας.  Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος, με στελέχη της Π.Ε. Χίου, παραβρέθηκαν στην άφιξη της πρωινής πτήσης στο Αεροδρόμιο Χίου «Όμηρος» και ενημέρωσαν τους επισκέπτες της Χίου ως προς την ανάγκη ευαισθητοποίησης των επισκεπτών για να κάνουν Covid – 19 test.  Η πρωτοβουλία αυτή της Περιφερειακής Ενότητας ξεκίνησε από το Σάββατο το πρωί 17 Απριλίου 2021.

Με σύνθημα «Πράξε υπεύθυνα – κάνε COVID – 19 Test.  Βοήθησε και εσύ στην υγειονομική θωράκιση των νησιών μας από την πανδημία», το Τμήμα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου ενημερώνει τους επισκέπτες κατά την άφιξη τους στη Χίο στις πύλες εισόδου σε λιμάνια και αεροδρόμιο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.