Ο ΝΟΧ ζητάει τη στήριξη των Χιωτών της Αθήνας

Την στήριξη των Χιωτών της Αττικής ζητούν οι αθλητές του ΝΟΧ που αγωνίζονται σε τρεις σημαντικούς αγώνες στην πρωτεύουσα που θα κρίνουν την παραμονή τους στην Α1 κατηγορία.

Σε ανάρτηση τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν:

“Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Χίου η ομάδα μας, στα πλαίσια των play out του Πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας Ανδρών , αντιμετωπίζει την ομάδα του ΟΥΚ Βόλου σε τρεις αγώνες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου ( έδρα μας ) και στο κολυμβητήριο του Βόλου αντίστοιχα. Ο πρώτος κατά σειρά θα πραγματοποιηθεί στην έδρα μας στο Κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου αύριο Τετάρτη 18 Μαίου στις 21:00. Ο δεύτερος θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο του Βόλου την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 20:00.
Ο τρίτος αγωνας (αν χρειαστεί) έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 22 Μαΐου Στις 16:00 στο Παλαιό Φάληρο. Η ομάδα μας χρειάζεται δύο νίκες σε αυτούς τους αγώνες για να μπορέσει να κρατηθεί στην κατηγορία λ. Όσοι από εσάς διαμένετε ή βρίσκεστε στην Αθήνα, μπορείτε να ενισχύσετε την ομάδα μας με την φυσική σας παρουσία στους αγώνες αυτούς και να την βοηθήσετε στην προσπάθεια για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία..”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.