Πρωταθλητής Δωδεκανήσου ο Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου με την Χιώτισσα Μαριέττα Μπατή

Στην Αθήνα θα βρίσκεται από 21 έως 25 Ιουνίου ο Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου προκειμένου να πάρει μέρος στα μπαράζ ανόδου, που οδηγούν στην Α2 Κατηγορία. Οι δύο βασικοί αντίπαλοι του Διαγόρα στα μπαράζ ανόδου θα είναι ο πρωταθλητής Κρήτης (λογικά ο Ηρόδοτος) και ο Β.Α.Ο.Λ. Χίου(εκεί αγωνίζεται η Όλγα Χατζηνικολάου), με τις υπόλοιπες ομάδες να είναι χαμηλότερης δυναμικότητας.

Στον πρωταθλητή Δωδεκανήσου Γ.Σ. Διαγόρα Ρόδου αγωνίζεται από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς 2022-2023  η Χιώτισσα Μαριέττα Μπατή(γεννηθείσα το 2003).

Η Μ. Μπατή είναι μια ταλαντούχα αθλήτρια με ύψος 1.80 και παίζει στις θέσεις «2» και «3», έχοντας πολλές συμμετοχές στα αναπτυξιακά camp της Ε.Ο.Κ., ενώ ήταν μέλος της προεπιλογής της Εθνικής Παγκορασίδων του 2018, όταν και επιλέχθηκε ανάμεσα στα καλύτερα κορίτσια της Ελλάδας. Ξεκίνησε να παίζει στον Φ.Ο. Βροντάδου Χίου και το 2019 έκανε το μεγάλο βήμα παίρνοντας μεταγραφή για τον Παναθλητικό Συκεών Θεσσαλονίκης, ενώ την αγωνιστική περίοδο2021-2022  φόρεσε τη φανέλα του Αιγέα Χίου στην Α2 Κατηγορία.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ
Τ.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Γ.Σ. Διαγόρας
Ε.ΚΑ.Σ.Κ.: Ηρόδοτος ή Ανδρογέας Ηρακλείου
Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Μαρπησσαϊκός
Τ.Ε. ΧΙΟΥ: Β.Α.Ο.Λ. Χίου
Τ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ: Αίολος Μυτιλήνης ή Ολυμπιάδα Μήθυμνας
Τ.Ε. ΣΑΜΟΥ: Αθλέων Σάμου ή Ίκαρος Ικαρίας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.