Άσπρο – Μαύρο: Τα μεσημέρια σας απέκτησαν την πιο cool παρέα, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 Αιγαίου

 

 

Φρέσκα πρόσωπα παρουσιάζονται, μέσα από την εκπομπή Άσπρο – Μαύρο του ΑΝΤ1 Αιγαίου, στην συχνότητα των 105.οο Μεγακύκλων και των F.M.

Η αλήθεια είναι πως το ραδιόφωνο του ANT1 Αιγαίου βρίσκεται φέτος σε μια ανοδική πορεία. Οι πρωινές εκπομπές, μάλιστα, έχουν εντυπωσιάσει τους ακροατές, ήδη από την προηγούμενη σεζόν, με το νέο του πρόγραμμα, στο οποίο μπορεί να βρει κανείς εξαιρετικές μουσικές και ενημερωτικές, ζωντανές εκπομπές, που είναι πιο επίκαιρες από ποτέ.

Για του λόγου το αληθές, μια νέα εκπομπή ήρθε μέσα από τους δέκτες των ραδιοφώνων μας να ταράξει τα νερά και να κάνει την ουσιαστική διαφορά στην ρουτίνα μας, καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 Αιγαίου. Φρέσκια και διαφορετική, νεανική και εναλλακτική, αστεία και απροσδόκητη, εκπομπή, με τον Γιάννη Μανωλάκη και την Γρηγορία Μαχαλιά – Γεωργούλη, έδωσε νόημα στα μεσημέρια μας.

Δύο νέα πρόσωπα του ραδιοφώνου μας παρουσιάζουν με σύγχρονη ματιά όλα όσα αξίζει να ανακαλύπτουμε, πάνω αλλά και κάτω από το ραντάρ της καθημερινότητάς μας.

Η Γρηγορία και ο Γιάννης, έπειτα από τη δική τους ξεχωριστή διαδρομή στον χώρο της δημοσιογραφίας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και τη διαφορετική ματιά τους, της παρουσίασης, της δημιουργίας περιεχομένου και του πολιτισμού, φτιάχνουν την πιο όμορφη παρέα επί του ραδιοφώνου καθημερινά, στις 12:00 ακριβώς!

Θα  ξαναγνωρίσουμε  την πόλη μας, με έναν εντελώς εναλλακτικό τρόπο και θα μας κάνουν να δούμε την ζωή με άλλο μάτι.

Ενδιαφέροντες καλεσμένοι βρίσκονται καθημερινά στην παρέα τους, μέσα και έξω από το studio για να κάνουν τις δικές τους εξομολογήσεις, και να συζητήσουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας μέσα από την προσωπική τους σκοπιά. Ξεχωριστά ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις φέρνουν κάθε γωνιά του Αιγαίου, της Ελλάδας και του κόσμου στα ερτζιανά μας.

Ωστόσο, αυτό που χρειαζόμαστε όλοι πέρα από ένα ενημερωμένο μαγκαζίνο, είναι η δική μας ραδιοφωνική παρέα. Μια παρέα που θα είναι κοντά μας σε κάθε νέα εξέλιξη της καθημερινότητας μας, που μαζί της θα συμφωνούμε, θα διαφωνούμε, θα συζητάμε και οπωσδήποτε θα γελάμε, μεταδίδοντας θετική ενέργεια -γιατί πάνω απ’ όλα, αυτό που μας λείπει είναι μια κεφάτη παρέα με ένα αυθόρμητο, ρεαλιστικό, ειλικρινή καθημερινό κώδικα επικοινωνίας.

Όλα αυτά έρχονται να συναντηθούν σε ένα υπέροχο studio, που δημιούργησε ο ΑΝΤ1 Αιγαίου, και έγιναν το σπίτι της νέας μας ραδιοφωνικής συντροφιάς, καθημερινά τα μεσημέρια στις 12:00.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.