Ανδ. Μιχαηλίδης| Θα ενισχυθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό το “Σκυλίτσειο” Νοσοκομείο Χίου

«Στο πλαίσιο της πρόσφατης προκήρυξης του Υπουργείου Υγείας, βάσει της οποίας αναμένεται μια σημαντική τόνωση των δημόσιων νοσοκομείων με 902 γιατρούς, θα πληρωθούν 5 θέσεις ειδικευμένων ιατρών για το Νοσοκομείο Χίου. Συγκεκριμένα προκηρύχτηκαν οι θέσεις Αναισθησιολόγου, Οδοντιάτρου, Ενδοκρινολόγου, Ουρολόγου και Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου.

Σχετικά με το ζήτημα της φιλοξενίας κατά τους θερινούς μήνες ασθενών που έχουν ανάγκη αιμοκάθαρσης, μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης  του Νοσοκομείου και της Διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ, επιλύθηκε το ζήτημα της στελέχωσης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας τεχνητού νεφρού. Επομένως μπορεί να προγραμματιστεί η φιλοξενία των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών κατά τη θερινή περίοδο στο Νοσοκομείο Χίου.

Οι παραπάνω εξελίξεις αποτελούν απόδειξη της συνεχούς μέριμνας της κυβέρνησης για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και αναμένεται να στηρίξουν σημαντικά την παροχή δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στο νησί μας το προσεχές διάστημα», αναφέρει ο Ανδ. Μιχαηλίδης σε ανακοίνωση του. .

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.