Κορυφώνεται η προεκλογική περίοδος με τις κεντρικές ομιλίες των υποψηφίων

Στην τελική ευθεία ενόψει της μεγάλης εκλογικής μονομαχίας της 26ης Μαΐου έχουν μπει όλοι οι συνδυασμοί και στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να κορυφωθεί το ενδιαφέρον του κόσμου μέσα από τις κεντρικές ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν. Ήδη χθες, Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 στις 19.30 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με το «Άλμα Ανάπτυξης» Κωνσταντίνος Μουτζούρης πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στο Μπούρτζι στο λιμάνι.

Σήμερα, Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 στις  19.30 ο συνδυασμός «Σύμπραξη Δημιουργίας» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Σταμάτη Κάρμαντζη θα πραγματοποιήσει  προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, την κεντρική πλατεία της Πόλης.

Για την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 απεύθυνε κάλεσμα νίκης ο επικεφαλής της ΣυμμαΧίας Αξιών Κώστας Τριαντάφυλλος, ο οποίος επέλεξε και εκείνος την πλατεία Βουνακίου για να πραγματοποιήσει την μεγάλη προεκλογική του συγκέντρωση το απόγευμα της Παρασκευής στις 7.30μ.μ.  Εκεί θα παρουσιάσει την Συμφωνία Αξιών με τους δημότες της Χίου, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με μετρήσιμους στόχους, χρονοδιάγραμμα και χρηματοδοτικά εργαλεία για την ανάταξη του νησιού μας.  Μετά από μια σειρά μεγάλων συγκεντρώσεων στην πόλη και στα χωριά, ο Κώστας Τριαντάφυλλος, καλεί όλους στην πλατεία.

Τέλος την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 20.30 στο κέντρο της Απλωταριάς θα πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική ομιλία ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς. Ο χώρος σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, έχει συμβολική σημασία, αφού από το ίδιο σημείο πριν μία τετραετία ο Μανώλης Βουρνούς εκφώνησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία που τον ανέδειξε σε Δήμαρχο Χίου.

*Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε τους υποψηφίους Δημάρχους, Κώστα Τριαντάφυλλο «Συμμαχία Αξιών», Μανώλη Βουρνού «Πρωτοβουλία για τη Χίο», Σταμάτη Κάρμαντζη «Σύμπραξη Δημιουργίας», και Μάρκο Σκούφαλο «Λαϊκή Συσπείρωση», από την προεκλογική ομαδική συνέντευξη που έδωσαν στον δημοσιογράφο Κων/νο Κυδώνη στον Ρ/Σ ΑΝΤ1 Αιγαίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.