Βραβείο στον Δήμο Ψαρών στην εκδήλωση απονομής βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης

 

 

Μια ακόμη διάκριση για τον δήμο Ψαρών ο οποίος έλαβε το 2ο βραβείο στην κατηγορία “Στερεά Απόβλητα και Διαχείριση Υδάτινων Πόρων” στην εκδήλωση απονομής βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το έργο Υποδομή Διαχείρισης Ακαθάρτων Ομβρίων και Ύδρευσης Ψαρών”.

 

“Σημαντική και ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για το δήμο μας και το νησί μας στα βραβεία τοπικής αυτοδιοίκησης 2019- 2023.
Σε μια πανέμορφη εκδήλωση που έγινε  στο Ζάππειο Μέγαρο ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέσπασε το 2ο βραβείο στην κατηγορία ΣΤΕΡΕΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ με το έργο: ” Υποδομή Διαχείρισης Ακαθάρτων Ομβρίων και Ύδρευσης Ψαρών”.
Μια διάκριση που έρχεται ως ανταμοιβή στην πολύχρονη και επίπονη προσπάθειά μας ολοκλήρωσης του σπουδαίου αυτού έργου υποδομής για το νησί μας.
Κατά την παραλαβή του βραβείου με τον μοναδικό πολιτικό μηχανικό του δήμου μας και αγαπητό φίλο και συνεργάτη Παναγιώτη Χατζηπαναγιώτη που έχει καταθέσει την ψυχή του για την ολοκλήρωση αυτού του εμβληματικού έργου”, σημείωσε ο δήμαρχος Ψαρών, Κωνσταντίνος Βρατσάνος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.