Δημιουργία μιας ακόμη θέσης εργασίας στην ΕΣΕΔΕ του Δήμου Χίου.

Την Δευτέρα 30-8-2021  το πρωί μετά από πολύμηνο προφορικό αίτημα του Προέδρου της Ενιαίας Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΣΕΔΕ) του Δήμου Χίου προς τον Δήμαρχο Χίου, δημιουργήθηκε μια ακόμη θέση εργασίας στο Γραφείο των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Χίου. Η συγκεκριμένη θέση θα εξυπηρετεί την ΕΣΕΔΕ του Δήμου Χίου, τον πρόεδρο και το προσωπικό, αφού τοποθετήθηκε, συνδέθηκε και λειτούργησε άψογα ο απαιτούμενος ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Το όλο εγχείρημα συντελέσθηκε μετά από την δυναμική παρέμβαση του Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, τον οποίο ευχαριστούμε.

Η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χίου, όπως αποδεικνύεται, είναι προσηλωμένη αταλάντευτα και στο στόχο του εκσυγχρονισμού και της ποιοτικής αναβάθμισης του τεχνολογικού εξοπλισμού των Γραφείων της  που στεγάζονται στον Δήμο Χίου και αυτό προσπαθεί να υλοποιήσει με αργά και σταθερά βήματα, καθημερινά, με στόχο να είναι σε θέση να παρέχει συντομότερα ποιοτικές υπηρεσίες προς τα σχολεία και τους εμπλεκόμενους με αυτήν φορείς και πολίτες.

 

Χίος 30-8-2021

Από το Γραφείο  ΕΣΕΔΕ του Δήμου Χίου

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.