Εδώ από όπου ξεκίνησαν όλα…

 

 

 


Στην αγαπημένη του Αμανή, εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα  , όταν σε ηλικία 38 ετών αναλαμβάνει τον νεοσύστατο Καποδιστριακό δήμο Αμανής, βρέθηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χίος Για Όλους» συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού.

 

Πρώτος σταθμός  η Παρπαριά, η δεύτερη μεγαλύτερη τοπική κοινότητα της περιοχής,  ένας τόπος που ο Γιάννης Μαλαφής γνωρίζει καλά αφού υπηρέτησε και ως αγροτικός ιατρός. Εκεί  αφού παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου,  συνομίλησε  με τους κατοίκους και  άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους.
Επόμενη στάση  το  χωριό καταγωγής του, οι Τρύπες,  όπου τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Μελανιός, το Άγιο Γάλας , τα Νενητούρια και τα Κουρούνια, τα οποία είχαν ντυθεί στα γιορτινά τους όπως και η Παρπαριά, αφού γιόρταζε η χωριοεκκλησιά τους , ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος .
Τελευταίος σταθμός η πλατεία της Βολισσού που πραγματοποιήθηκε συνάντηση με κατοίκους οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το χαμένο έργο του λιμανιού των Λιμνιών , για τον Βιολογικό αλλά και για θέματα της καθημερινότητας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.