Ευχαριστίες του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου στο αστυνομικό προσωπικό, σε συναρμόδιους φορείς και υπηρεσίες, που συμμετείχαν στην επιχείρηση για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή των Βατερών και του Πολιχνίτου στη Λέσβο

 

Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο επιχείρησης ευρείας κλίμακας που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή αστυνομικών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην ευρύτερη περιοχή των Βατερών και του Πολιχνίτου στη Λέσβο, συνέδραμε ουσιαστικά με ανθρώπινο δυναμικό και μέσα, τις πυροσβεστικές δυνάμεις που ενεργούσαν για την κατάσβεση της φωτιάς.

 

Η συντονισμένη και αποτελεσματική υλοποίηση των ενδεικνυόμενων μέτρων, που αποσκοπούσαν στη διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και επαγγελματισμού του αστυνομικού προσωπικού, αλλά και το βαθύ αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας που το χαρακτηρίζει.

 

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου έχοντας πλήρη γνώση της κατάστασης, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο σύνολο του αστυνομικού προσωπικού για την άμεση ανταπόκριση και την υπευθυνότητα που επέδειξε κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

 

Επιπλέον, ευχαριστεί για την αγαστή και άψογη συνεργασία, τους επικεφαλής και τα λοιπά στελέχη των Πυροσβεστικών, Λιμενικών και Ενόπλων δυνάμεων, τα στελέχη της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, καθώς και τον Δήμο Δυτικής Λέσβου για την παροχή των απαραίτητων εφοδίων στους αστυνομικούς που δρούσαν στο επιχειρησιακό πεδίο.

 

Με απόφαση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου θα χορηγηθούν δύο (2) ημερήσιες αναπαύσεις στο σύνολο του αστυνομικού προσωπικού που συμμετείχε στην επιχείρηση, ενώ θα απονεμηθεί και προβλεπόμενη ηθική αμοιβή.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.