Η Τουρκία των προκλήσεων και του τσαμπουκά δεν έχει ιστορία..! Έχει μόνο νεκρούς και ποινικό μητρώο !

Ακριβώς πριν δύο χρόνια έγραψα για την ιστορία που επικρατεί και συνεχίζει στο ίδιο και χειρότερο μοτίβο ο τρελός της γειτονιάς μας
Ευτυχώς επί τέλους Ξύπνησαν οι περισσότεροι λαοί της Διεθνούς κοινότητας και στρίμωξαν τον τρελάρα Δικτάτορα Γιουσουφάκι!
Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις !
Δύο όμως γράφουν την ποιο μελανή ιστορία ανά τους αιώνες!
Ο παγκόσμιος οικονομικός βιομηχανικός πολεμικός ανταγωνισμός λειτουργεί και ενεργεί με την τρέλα του παραλόγου και του παραλογισμού !
Δυστυχώς όμως στην γειτονιά μας η ιστορία μας διδάσκει ότι από τους κατά καιρούς κυβερνώντες αυτού του απέραντου τόσο γεωγραφικά όσο και πληθυσμιακά κράτους οι διάφοροι Σουλτάνοι, Πρόεδροι, Στρατηγοί και Πρωθυπουργοί πάσχουν από την τρέλα της αρχομανίας και της αρχής του ενός ανδρός ήτοι Δικτατορίας κάθε είδους, στρατιωτικής, πολιτικής και η χειρότερη θρησκευτική !
Αυτή την περίοδο η τρέλα έχει ξεφύγει κάθε ορίου με την μονοκρατορία με την καταπίεση,τον επεκτατισμό για να μπορέσει να κρατήσει την κυριαρχία του σε ένα κράτος με πολλές και διαφορετικές εθνικότητες και λαούς με διαφορετικές κουλτούρες και Θρησκευτικά πιστεύω που δημιουργούν πολλά και πολύπλοκα εσωτερικά προβλήματα έχοντας πάντα τον φόβο της προσωπικής του ζωής !
Αυτός ο φόβος τα τελευταία χρόνια έχει μεγαλώσει και είναι και ο κυριότερος λόγος που προσπαθεί με τους πολέμους και τις διεθνείς προκλητικές ενέργειες στην ευρύτερη περιοχή να γίνει αρεστός στους υπηκόους του και να στρέφει την προσοχή τους σε άλλες κατευθύνσεις και να προκαλεί φόβο και τρόμο στους λαούς των γειτονικών περιοχών με τις πολεμικές επιχειρήσεις τους βομβαρδισμούς σε γυναικόπαιδα και αμάχους !
Κατηγορώ την Διεθνή κοινότητα πού κάνει τα στραβά μάτια και τον αφήνουν να αλωνίζει πουλώντας τσαμπουκά και να περιφέρεται ως μια μεγάλη στρατιωτική δύναμη της περιοχής! Ενώ στην πραγματικότητα φοβάται και την σκιά του από τους ίδιους τους πολίτες της χώρας του !
Κοιτάξτε στις δύο φωτογραφίες τα κατορθώματα του !
Ξυπνήστε μεγάλοι και τρανοί κουραμπιέδες του κόσμου πού μονίμως βγάζετε την ουρά έξω από τα σκέλια !
Δεν βλέπετε την φωτιά και την δυστυχία που προκαλούν οι πολεμικές επιχειρήσεις του: Εύχομαι έστω και αργά να τον σταματήσετε και να τον νουθετήσετε !
Καλό Σαββατοκύριακο !
Χίος 12 Οκτωβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.