«Η Χίος στο κέντρο της γνώσης της Περιφέρειας – Παρουσίαση ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την Χίο», εκδήλωση στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης» τη Δευτέρα  2 Οκτωβρίου και ώρα 18:00

Το 2ο  Μεσαιωνικό Φεστιβάλ και τα Πολιτιστικά Δρώμενα Χίου συνεχίζονται με μία εκδήλωση αφιερωμένη στη «Γνώση»  και την Επιστημονική Κοινότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου με έμφαση τον νευραλγικό τομέα της έρευνας  , υπό το πρίσμα του άρρηκτου δεσμού  με την τοπική κοινωνία και την εξέλιξη του νησιού.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και η Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Μαρία Λεκάκου, με χαρά απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση  στην εκδήλωση με θέμα: «Η Χίος στο κέντρο της γνώσης της Περιφέρειας –Παρουσίαση ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την Χίο»,  που θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης» τη Δευτέρα  2 Οκτωβρίου και ώρα 18:00.  Θα ακολουθήσει συναυλία του  γνωστού καλλιτέχνη Good Job Nicky , αφιερωμένη στους φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου με την αφορμή έναρξης της νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς.  Η συναυλία θα λάβει χώρα στον αύλειο  χώρο του Μιχαλείου κτιρίου και είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για ένα ακόμα βράδυ , η  Τέχνη ,  ο Πολιτισμός και η Επιστήμη, πάλι θα ενωθούν για να εμπνεύσουν, να προσφέρουν νέα γνώση και χαρά, να συνδέσουν τους ανθρώπους με τις ρίζες τους   και την εξέλιξή τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.