Κλειστό τμήμα της οδού Στ. Τσουρή και Μιχ. Λιβανού λόγω έργων

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες σύνδεσης του ακινήτου σας με δίκτυο της ΔΕΥΑΝΧ, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Σ. Τσουρή  από την συμβολή της Σ. Τσουρή  με την Καλαμπόκα έως την συμβολή της Σ. Τσουρή με την Κοντογιάννη, την Δευτέρα 13/5/2019 από τις 14:00 έως 19:00.

Ακόμη, θα εκτελεστούν εργασίες του έργου της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ «Αντικατάσταση καλωδίου παροχής στην Μιχαήλ Λιβανού 31», θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Μιχ. Λιβανού  από την συμβολή της Μιχ. Λιβανού  με την Πορφύρα έως την συμβολή της Μιχ. Λιβανού με την Κούβελα, την Κυριακή 12/5/2019 από τις 7:00 έως 11:00.

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας  θα γίνει με μέσα και προσωπικό του αιτούντος, ο οποίος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των διερχομένων και περιοίκων.  Ο χρόνος που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος, θα είναι ο ελάχιστος δυνατός, ώστε να επιτευχθεί η λιγότερη ταλαιπωρία-όχληση  των κατοίκων και των διερχόμενων οχημάτων.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.